Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son kontratını yapacak oyuncu fetişizminden vazgeçilmeli Sarabia Marabia, alın Brezilyalı potansiyelli genç bir 10 keyfimize bakalım. Hücum hattına da yatırımlık bir transfer yapılmalı.

Geçen dönem Griliş, Carvalho gündemi sonrasını görünce şu anki Peredes, Thiago gündemi acaba dedittiriyor, o kadar da değil diye cevaplıyorum kendimi tabi. :)

1689156269279.webp

Kerem+Paredes birlikte olacağını hiç sanmıyorum. Orta sahaya cidden bi tane drippling atacak adam lazım. Muhtemelen Keremde karar kılınacak Paredes bana düşük ihtimal geliyor son kararını verecek olsa bu kadar transfer haberinin arasında Fabrizio onuda söylerdi. 1-2 güne Kerem gelir. Ama bu 10 numarada veya 8 numarada kimi alacaksak yaldır yaldır giden biri şart. Yoksa devre arası çok ararız o profili

Pablo Sarabia Rachid Ghezzal'ın show yaptığı bu Lig'de duran toplarla çok iş yapar ama savunma katkısını Milot Rashica gibi alamayız.Rashica daha öncelikli olmalı oda olmazsa Riccardo Orsolini'yi alalım.Takımda yaş sayısı fazla oyncu olması sıkıntılı bence..

Orsolini için 10 milyon üstü istiyorlar. Daha düşük olsa fener almıştı zaten

Pablo Sarabia Rachid Ghezzal'ın show yaptığı bu Lig'de duran toplarla çok iş yapar ama savunma katkısını Milot Rashica gibi alamayız.Rashica daha öncelikli olmalı oda olmazsa Riccardo Orsolini'yi alalım.Takımda yaş sayısı fazla oyncu olması sıkıntılı bence..
Orsolini italyada kalacak talipleride varmış.15 M isteniyor.

keşke ugurcani falan alsak da şu uc yerli kuralindan çok cekmesek. muslera biktirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt