Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var oyuncuyu basalti takimlar istiyor oraya gidecek aslinda mantikli olmayacak adamlarin pesinden aylarca kosup sacma sapan adamlar almaktan vazgecmisiz kamada olmayacak bir oyuncu

Bunu öğrenmek için de ilgilenilmiş olmak gerekiyor. Hiç düşünmedik tarzında bir açıklama

bu y*vşağın neden yasaklı olduğu ektedir

1688917450067.webp

Satış varsa Nezat'ın Dybala haberi biraz ciddiye alınabilir.

Evet beyler Icardi geldi, yerimizi alalim. Angelino da bitsin artik. Paredes Icardi ile uyum ve hirs acisindan bence bizde iyi isler yapar sonucta cok iyi arkadaslar belli ki. GALATASARAY SOCAR!

erden başkan paredes'i anlatırken,
sanki paredes ilk tercihimiz gibi gelmedi bana hatta ilk 3 tercihten biri bile olmayabilir. ne olur ne olmaz diye kenarda görüşüp, hazır duruma getirip, başka isimlerin peşindeyiz gibi.

emre can ana hedef olabilir mi?
emre can stopere bagladi artik

İcardi tavsiye etmeseydi parades hiç gündemimize girmeyecek bir oyuncuydu diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kamadaya ilgi var ama taraftar yuzunden yalanladi, net.iyi yapti

Angelino-İcardi gelirse diğer mevkilerin bir aciliyeti yok bence.8 numaraya,10 numaraya,alternatif forvete ince eleyip sık dokuyarak bakabiliriz.Parades işinin de olmaması beni pek üzmez transfer döneminin bitmesine 2 ay var nerdeyse uygun adamlar çıkacaktır.Oliveira kardeşimiz de bi zahmet taşısın orta sahayı Zalgiris'e malgirise karşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt