Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson bence öyle veya böyle gitmesini istemesekte gidecek. Geçen sezonda erden timur açıklama yapmıştı nelsson gitmek istiyor hayallerim var dedi diye. Sanchezi istememiz boşa değil.

Thiago Alcantara beni en çok heyecanlandıran isimlerden oldu şahsen. Liverpool kariyeri korkutuyor tabii adam çok sık ve orta vadeli sakatlanmış ama oynadığı sürelere bakınca fena değil aslında. En son geçen sezon 1.900 küsür dakika oynamış (son yıllarda en az oynadığı süre) ki kötü bir süre değil. Hatta son 4-5 sezonda hem sezon başına hem de toplam oynadığı sürelere bakarsanız Paredes'ten hep daha fazla. Ben zaten bu yüzden Paredes'e olumlu bakamıyorum. Sezon başına ortalama 1.300-1.500 dk oynayan bir adam için gel bizde bütün sezon 4.000 dakikaya yakın oyna demek kolay değil. Karşılığını vereceğini sanmıyorum ben.

O yüzden demem o ki elinde hali hazırda oynattığımız Oliveira da varken mevcut bir sakatlığı yoksa ve hayvani ücretler istemeyecekse Thiago çok iyi olurdu. Ama dediğim gibi 4.000 dk hatta 3.000 dk bile oynamasını beklememek lazım. Olursa ne ala.

Metin Öztürk: "Ek getirileri hariç stad isim sponsorluğu 7.5 m euro, forma sponsorluğu 7.5 m dolar ve dün açıkladığımız Socar ise 5 m euro getirisi var bu rakamları yuvarlasanız yıllık 20 m euro deseniz 5 yıllık anlaşmada 100 m euro yapar bankalar birliği anlaşması ödenir."

yedek santrafor alınacak zaniolo ve barış varken mertens ile rotasyona gidecek oyuncunun öne doğru değil arkaya doğru kırılan 8-10 profilinde olması lazım ki şl maçlarında direnç koyacak bir yapıyla oynayabilelim
Onda hem fikiriz mantıklı olan o hatta Angelino transferinden sonra Kerem'i oraya atıp Raschica'yı bile sola çekebiliriz. Sanchez tamamen fantezi zaten Mertens'in kaldığı her senaryoda lüks olacaktır.

Araplara gönderirsek belki bir ihtimal ama Mertens burayı bırakıp Araplara pek gidecek topçu değil.

F01ON7hX0AACx1-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt