Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Aynı anda istiyoruz, bakalım Sergio'yu ayartacak rakamlara çıkacak mı Araplar.Paredes+Kerem aynı anda mı olacak sence yoksa birinden vazgeçilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı anda istiyoruz, bakalım Sergio'yu ayartacak rakamlara çıkacak mı Araplar.Paredes+Kerem aynı anda mı olacak sence yoksa birinden vazgeçilir mi
Galatasaray başkan adaylığı geliyor sonunda.Saat 16da Hars TVye konuk olmak suretiyle gündemi değerlendireceğim
Erden reisin tarzı böyle 1 milyon Euro isteseler 250 000 Euro önerir.kerem demirbaya 2.5 3 milyonda verilir ya,abartmasak mı?
O benim de aklıma gelmişti de, 4 milyon net alıyormuş. İmkansız yani.Zaten Sergio'dan çıkıp yerine yeni kural ile yerli sayılacak Kerem'i çekersek çok sağlam iş olur.
Sakatlık sorunu var biraz biliyorum ama ön taraf için aklımdan geçen tek isim Dybala :red:
İcardi Bakambu Halil rotasyonu benim için okeydirHalil bedava gelip yedek oturacaksa eyvallah. Ama bu Bakambuyu etkilememeli,İcardinin arkasında Halil olursa olmaz
Baran, Eren ve dediğin herifabi baran demiroglu var,kullanmıyosun.recep yalın dilek var kampa almıyosun.ne halili ya