Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi ve raşitsa hariç takım full kadro ilk kampa girdi lan şaka gibi. onlar da zaten geçen senenin oyuncusu. takımı biliyorlar, alışma süreci kavramı yok.

Gs tarihinde sanırım bir ilk. ilk onbirin 8-9'u ilk kamptan itibaren beraber olacaklar. Nasıl olacak acaba?

asw.webp

bjk semih kılıcsoyu versin,halili onlar alsın

Angelin opsiyon ne acaba? Tutarsa seneye transfer dönemi onu bekleriz artık

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Okan hoca Halil'i beğeniyor diye hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam.Onun haricinde orada bir sürü alternatif varken mantıklı bulmuyorum ben eğer tapusunu alıp bir yere kiralık vermeyeceksek.Hani ön bölgede Rashica'yı da dahil edersek Morutan,Kerem,Barış,Rashica,Yunus,Yusuf,Mertens,İcardi var ve 2.forvet gelecek daha.Şuradan 2 kişiden çıkmak lazım en az ki Rashica,Mertens,İcardi,Kerem,Barış,yedek forvet kesin desek Yusuf,Yunus,Morutan üçlüsünün ikisinden çıkmamız lazım en az ki Yunus ve Morutan iyi başladılar üstüne Yusuf'un da ilerleyen maçlarda parlamasını bekliyorum.Zor işimiz cidden.
+Zaniolo'yu unutmuşum bi de

Son düzenleme:
Halil niye mi önemli yarın bir gün önümüzü kesmek için yabancı sınırı düşürmeye kalkarlar yerli futbolcularımızda iyi olursa ellerini kollarını bağlarız. Diğer türlü Halil'i beşiktaş alsa 1 sene sonra 8+3 fazla diye ağlamaya başlayacaklar ya da Arda Güler fenerde kalsaydı 8+3 fazla onu 7'ye düşürelim diyeceklerdi.

Angelino konusunda tek çekincem Keremle birlikte oynayacak olmaları. Umarım defansif manada açık vermeyecek bir çözüm bulur Okan hocam.
Maçına göre Angelino - Rashica da yapabiliriz sol tarafı. Biz denemedik fazla ama Rashica sol kanat ve ikinci forvette de çok etkili bir adam.

Bu yüzden mutlaka alınmalı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt