Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hayri kozak gibi adamları ( hakaret etmek istemiyorum) artık kulüpten atmanın zamanı gelmiş. Siz galatasaray düşmanı mısınız?

Yönetim götünü başını yırtıyor icardi'yi takımda tutmak için. Gece belki adamlar uyumuyor, sürekli telefonda, uçakla oradan buraya koşturuyor, sponsor arıyor. Taraftar bağrına basıyor, adına şarkılar söylüyor.

Neymiş icardi yukarı icardi asagaya. İcardi son 8 maçın hepsinde gol veya goller attı. Şampiyonluğu getiren adamlardan. Böyle adamı istemeyipte ne yapacağız?

Vizyonsuz herifler. Yemin ediyorum Erden Timuru kıskanıyorlar.

Bu resmen Jesse Pinkman :asd:
giphy.gif

Paredes isi 2 güne belli olur.1 haftadir ilk tercihi başka yerler diye yazilyo zaten.demek istedigim yeni bir olumsuzluk varmis gibi gaza gelmeyin

halilde feci bir dripling yeteneği var. telefon kulübesinde adam geçer derler ya, o cinsten. ancak tabelaya çok uzak. bitiriciliği mi zayıf, şanssız mı çözemedim.

taylan, kılınç, cicaldau, morutan ve mm'li kadro ile gördük. bir de icardi, toriera, rachica ile falan görelim.

hele ki bahsedilen rakamlar gerçek ise (0 bonservis, sonraki satıştan %20 pay ve 1m eur altında maaş), direkt alınabilir bir risk. direkt.

zaten kendisi de icardi ile oynamak istiyormuş. bence halil'in kariyeri için de son şansı. patlama yaptı yaptı. yoksa anadolu'da oradan oraya savrularak bulur kendini.

kendisi de bunun farkında ki kaliteli oyuncularla oynamak istediğinden, bjk'den daha düşük maaş veren gs'ı kabul ediyor. demek ki oynamayı da kafasına koymuş belli ki.

Hala Terim transferleri üzerinden boş boş göndermeler yapan utanmazlar mevcut ne yazık ki. FFP Terim'in ensesinde boza pişiriyordu, Terim'in yanında ona düşman bir yönetim vardı Erden Timur değil. Ona rağmen kulübe Nelsson, Kerem, Boey gibi ileride satılması muhtemel kaliteli gençleri kattı. Bütün transferleri isabetli olan bir tane hoca yok dünyada ama mevzu Terim boklamak olunca papağan gibi aynı bombok tespitleri saçıyorlar ortaya.

halilde feci bir dripling yeteneği var. telefon kulübesinde adam geçer derler ya, o cinsten. ancak tabelaya çok uzak. bitiriciliği mi zayıf, şanssız mı çözemedim.

taylan, kılınç, cicaldau, morutan ve mm'li kadro ile gördük. bir de icardi, toriera, rachica ile falan görelim.

hele ki bahsedilen rakamlar gerçek ise (0 bonservis, sonraki satıştan %20 pay ve 1m eur altında maaş), direkt alınabilir bir risk. direkt.

zaten kendisi de icardi ile oynamak istiyormuş. bence halil'in kariyeri için de son şansı. patlama yaptı yaptı. yoksa anadolu'da oradan oraya savrularak bulur kendini.

kendisi de bunun farkında ki kaliteli oyuncularla oynamak istediğinden, bjk'den daha düşük maaş veren gs'ı kabul ediyor. demek ki oynamayı da kafasına koymuş belli ki.
kerem’de sezon başı patatesti. icardi mertens yönlendirdi toparladı kendini. aynı durum halil için de olursa halil keremden daha farklı bir yere de gelebilir meziyetleri fiziğinden dolayı daha çok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt