Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür şerefsizleri ( kimse kusura bakmasın Galatasaray A bu imalari yapan babam olsa tanımam ) derhal ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etmeyen yönetim yönetim değildir. İtin köpeğin ağzına laf veren , Galatasaray a zarar veren kim varsa kapı önüne konulmalıdır.

bakin ilgili twitte 3 kuruşluk adamlar diye ima ettiği kişi büyük ihtimal erden timur!

içimizdeki irlandalılar. Tek dertleri hainlik yapmak, alayınızı toplasalar erden timurun dilenciye verdiği 3 kuruş etmezsiniz. Faydasız bomboş adamlar

retired.dancing.md.clr.gif

ifb spacede, kartali gercekten guardiola muamelisi yapiliyor

Rodoplar haber alamıyor hiç,1 tane ilk verdikleri haber yok ancak basında çıkıcak 10 yerde ondan sonra söylüyorlar.

Alexis 1+1 kabul ediyorsa gelmeli. Etmiyorsa kesinlikle gelmemeli.

Ulan hadi iti köpeği anliyorum çekemiyorlar. Ezildiler iyice doğru dürüst basarıları yok, hazımsızlık yaşıyorlar. Içimizdeki şeref haysiyet yoksunlarını ne yapacağız? Bu sponsorluklar yapılmış, tesisleşilmiş, kadro desen tabanca. Haysiyetsiz puştlar ne buldunuz eleştirecek? Kaç kuruşluk katkınız oldu Galatasaraya?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Nöbetteki rehavet efsane, üye falan mı kaybediyoruz bu ne sessizlik, tam ortalık hareketlenmişken bide yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt