- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
fb djuku ile anlasmis.imza parası ne kadar kimbilir.bi 10 milyon daha stopere gom fbcem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben soylediklerimin arkasinda dururum.cikmazsa ozur dilerim.biseye once oldu diyip,sonra olmaz diyip,yabancı basin haber girince gelmem ortama
mantıklı aslında. boey gibi bir deneme yapabiliriz sol beke.Valla tam olarak aynı sebepten dolayı yüksek profilli yabancı sol bek transferine karşıyım. Kazım ile rotasyona girecek yabancı bir genç sol bek yeterli. Bu takımın bel kemiği stoper ikilisi, kalite düştüğü anda çöküş kaçınılmaz.
Valla tam olarak aynı sebepten dolayı yüksek profilli yabancı sol bek transferine karşıyım. Kazım ile rotasyona girecek yabancı bir genç sol bek yeterli. Bu takımın bel kemiği stoper ikilisi, kalite düştüğü anda çöküş kaçınılmaz.
Keyfi bir şekilde etiketledim kardeşim.Ben soylediklerimin arkasinda dururum.cikmazsa ozur dilerim.biseye once oldu diyip,sonra olmaz diyip,yabancı basin haber girince gelmem ortama
Sami baya cenabetmişBu salagin bişe bildiği yok
Valla tam olarak aynı sebepten dolayı yüksek profilli yabancı sol bek transferine karşıyım. Kazım ile rotasyona girecek yabancı bir genç sol bek yeterli. Bu takımın bel kemiği stoper ikilisi, kalite düştüğü anda çöküş kaçınılmaz.