Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb djuku ile anlasmis.imza parası ne kadar kimbilir.bi 10 milyon daha stopere gom fbcem

yerli muhabirlern hepsi çöp hatta yakup gibi emre kaplan gibileri ise net olarak art niyetli

Valla tam olarak aynı sebepten dolayı yüksek profilli yabancı sol bek transferine karşıyım. Kazım ile rotasyona girecek yabancı bir genç sol bek yeterli. Bu takımın bel kemiği stoper ikilisi, kalite düştüğü anda çöküş kaçınılmaz.
mantıklı aslında. boey gibi bir deneme yapabiliriz sol beke.
o durumda kazımcan'ın yedeği bile olabilir gelen oyuncu. böylece sınırı düşünmemiş oluruz.
gelen adam tutarsa ne ala. tutmazsa yapacak bir şey yok

ama sosa ve angelino isimlerine bakılırsa öyle bir düşüncemiz yok gibi.

Valla tam olarak aynı sebepten dolayı yüksek profilli yabancı sol bek transferine karşıyım. Kazım ile rotasyona girecek yabancı bir genç sol bek yeterli. Bu takımın bel kemiği stoper ikilisi, kalite düştüğü anda çöküş kaçınılmaz.

merih veya ozan nasıl olur

Ben soylediklerimin arkasinda dururum.cikmazsa ozur dilerim.biseye once oldu diyip,sonra olmaz diyip,yabancı basin haber girince gelmem ortama
Keyfi bir şekilde etiketledim kardeşim. :) Yıllardır buradasın, seni ve iyi niyetini bilen biliyor zaten. Diğer kardeşimiz için de benzer düşünceler taşıyorum.

Baturinayı Avrupadan isteyen var mı acaba 8 falan iyi olabilir

fb bi yerli oyuncu daha satsa iyi olurdu yabancı sınırına güncelleme gelirdi hemen

kac defadır canlı yayınlara cıkıyor hem hoca hem erden baskan 1 tanesi bile yerli konusuyla ilgili soru sormadı,eblehler

Şerefsiz araplar olmasa icardi yillik max 5.5a falan biterdi

Yok bu takım bel kemiği torreira, iddia ediyorum o bir şekilde oynamasın, her maç küfür yer apo ve nellson, geçen seneyi hatırlayın, nellson marcao kötü bir ikili miydi ? Dünya kadar gol yedik,niye ? Çünkü 6 numaramız yoktu, nellsonu da apoyu da iyi gösteren bizim 6 numaramiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt