- 11 Aralık 2009
- 18.411
- 11.188
- 1.998
Geçen sezon için açık ara öyle. Önceki sezon her bakımdan beğendiğim bir futbolcuydu; ilginç bir evrim geçirdi adeta...şerefsiz topcu denilince aklıma crespo geliyor direkt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sezon için açık ara öyle. Önceki sezon her bakımdan beğendiğim bir futbolcuydu; ilginç bir evrim geçirdi adeta...şerefsiz topcu denilince aklıma crespo geliyor direkt
ben alacağımDybala gelmez bonservisi ayrı maaşı ayrı Chelsea ilgileniyor diyorlar ne işi var bizde
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uzak dogu sporları egitimi aldım.sence? bu semih nalbantın sergeni tokatlayacagım demesi kadar komik olur.mert hakan beni görünce kacar muhtemelen.sence böyle bi sergene karsı sansları var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 209428.
Galatasaray Başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım? Emin değilim. Galatasaray'a maddi olarak destek olalım. Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek, verilmemeli."
internetteki hamlelerine dikkat et aslansana tek atarım böyle postlar atma dostum
mukemmel 1 sahne performansı
icardiden sonra simgeninde performansı üst düzey arttı
IBANoglu mu
IBANoglu mu