Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur un bazı oyuncular yüzünden bazı oyuncuları açıklamıyoruz demesinin sebebi nedir acaba?

şu paredes iti bizi bekletiyorsa falan verelim şuna yolu

angelino ne güzel rest çekmiş, hem de sol bek, piyasası da var

bu paredes’in neyine, ben büyük takımlardan teklif bekliyorum ayakları falan

yürü işine kardeşim haydee

ulan zahayı alsak ne iyi olur hea

Reis yıllarca kontraya alışmış olması sence kafaya oynayan takımda sıkıntı yaratır mı

Bir de son dönemde çok iplemeden oynuyordu, topsuzda zaten hiç yok

Problem olur mu sence

Biz neyse de PSG falan saçma geliyor o yüzden

Smith roweda cok iyi ya.moise keani zanilo için alsak,smithh rowun yanına genç ingilizi nereden bulacağız arkadaslar

bu arada sakamaka teklif ettikde zahayı neremize sokacagız?

sanırım fbye misilleme olarak yapılmış bir hamle gibi duruyor

veyahut yabancı sınırında esneme olacak yine

Erden Timur un bazı oyuncular yüzünden bazı oyuncuları açıklamıyoruz demesinin sebebi nedir acaba?

Icardi işi belli olmadan ikinci forvete karar veremiyoruz çünkü Icardili ve Icardisiz hem gelecek oyuncunun süresi hem de bütçesi farklı değerlendirilir demek istedi orada.

zaha için haberdeki hiçbir takım mantıklı gelmiyor bana. luis enrique hiç istemez bence psg'ye. Napoli rotasyon için bu maliyete girmez talepler çok yüksek. Bize ise yine talepler ve mevki nedeniyle imkansıza yakın.

Leipzigle ilgili bugün haberler vardı.sahiden andre silva gelir mi bize

Timur Paredes sorulduktan sonra "sorduğunuz bazı isimler ilk alternatifimiz değil" demiş. Angelino'yu kast etme ihtimali düşük. Tahminimce 8 numaraya daha dinamik daha genç bir isim bakılıyor ilk tercih olarak.

IMG_5702.webp

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

9+2 muhabbeti gerçekse zaha olayına şaşırmam
yalnız icardi ile falan ciddi bi külfetin altına giriyoruz, zaha çingenesine istediği maaşı falan yetiştiremeyiz gibi

Rashica yerine zaha çekelim derim. Kanatlarda santrafor arkasında oynar, fenerin psikolojisi tamamen bozulur

zergey yine hayal satıyor. ne smith rowe lan. transfer bedeli en az 30m£ topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt