Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalimizi yazmakta mı suc.ihenacho ile ilgilendik,haber yaptılar

İcardi nın olduğu bir takımda 2. Forvet nasıl olmalı? Gerektiğinde ikili forvet oynadıkları da birbirlerini tamalayabilecek tarzda biri olmalı diyordu Erden Timur. Siz bu profili bir düşünüp ona göre isimler konusunda tercih yapın...

Bizimkiler

Berkan ve Barış’ı İtalya’ya 15’e kitleyip beleşten Dervişoğlu + Cica takasından Berkay Özcan çekse ne düşünürsünüz?
İkisinde inanılmaz hırslı ve güçlü sonuna kadar mücadele eden oyuncular.Bunları verip gamsız Halil ve berkay ile kazanç değil kayıp olur.İki kaliteli yerli yedek olarak kalmalılar.Yabancı sınırı kalkana kadar

Bu ne la ahahahha

Yalnız işin içinde lee varsa orada bir bokluk vardır, bir kaç sene önce de uçakta oku çıkarmışsınız vardır :asd:
I'm living out the script of my life whatsapp hakkımda da yazan curtain falls şarkısında geçen söz.
2003 yılında sıkı fanlarıydım :asd:
En büyük travmalarımdan birinin özneleri bunlar.
Duncan james’in fotoğrafını çıkardım bende de hayvan gibi saç var kuaföre gittim dedim aha bunun gibi yap. Tamam kardeşim dedi traş bitti bir baktım saçımı antony costa’ya çevirmiş aynısı diyor birde puşt.

Halil güzelleme tweetleri de başlamış. Geçen sene Okan Hoca beğeniyorum falan diyordu. Lazbappe Sarri’ye gidici olabilir

Yusufun oldugu bir takima Halil de katilirsa cinayet çikar

Baris ve Keremi hesaba da katmadim

eşit paralarda şl ister 7 8 milyon yerine 4 milyon varken değil

ayrıca zahaya 5 milyon verip yedek mi oturtalım
Yoo rashicayi alma devam et. Mevzu para olsa araplara coktan imza atmisti, fenere gelirse kadroyu toparlarlar biraz. Bize gelirse komple dağılırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt