- 26 Ocak 2021
- 41.368
- 40.624
- 3.078
Inanilmaz olaylar oluyor su an
Kaynak fanatik gibi duruyor geçelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet diyoz lan. O da gelsin baskaDybala
2 sene izledim 2 şampiyonluk verdikYapacak birşey yok. Halil resitali izleyeceksin
Sergiocum kendine gel artık. Fofana defterini kapatne gulecek ya.fofana gitti birader
Bence belese olsa kadroda it gibi calistiracak hocan olursa deneyebilirsin, ama para verip almam bu dakikadan sonra. Kime sorsalar gordugum en tembel oyuncu Halil diyorlar. Bu yalan olamaz hani 1-2 kisi de demiyor. Bu tarz karakterde topculara gerek yok bana kalirsa. Ustelik negatif bir vibe var uzerinde.Halil’i severim btw u21 döneminden beri izlediğim için ama herkesin tembel demesi bayağı negatifleştirdi.
Yeteneksiz oyuncuya tahammülüm var ama çalışmayan oyuncuya yok.
O formayı giyen köpek gibi savaşacak.
Lan birinde kaçıncı olduk2 sene izledim 2 şampiyonluk verdik
Dybala forvet ulan işte! Santrafor mu diyorsun?Forvet diyoz lan. O da gelsin baska
Kaynak fanatik gibi duruyor geçelim.
“Fanatik, a reputed publication”
Fanatik a reputed Turkish publication, has thrown some light on this intriguing possibility. According to them, Galatasaray’s vice-president Erden Timur has been proactive, having already held preliminary talks with Thiago on English soil
:red:
Stoperde adam yok emin gidemez ross zaten gidecekAvrupa kupasında 8 ülkeden yetişmiş 4 tane de alt yapıdan yetişmiş oyuncu şartı var. Kaan Ayhan ve Berkanı o 8e yazamıyoruz Günay gelirse o da bu kontenjanın dışında kalıyor.
Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor da Emin ya da Yunus'un gitmesi ufak da olsa planları etkileyebilir