Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.084
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beraber oynadiklarinda daha iyi anlasiyorlardi. Orkun ama zorlu maclarda ve ligin son virajinda sorumluluk almayi becerdi. Bu eleman icin aynisini diyemem.
Orkun daha playmaker olarak , bu eleman daha ondeydi yani daha ofansif.o mu öndeydi bu mu
yoksa çift 8 gibi mi oynadılar
Sen dediysen h.oHalil Dervişoğlu camiamıza hayırlı olsun.
ilk iki harici çöp, Marcin Kuş , Marcin Robak gibi sıradan oyuncular diğerleriTürkiye'de fazla abartılı sayıda polonyalı oynamadı ama transferde son zamanlarda hep isimler geçmişti Moder veya Kamil Jozwiak gibi.
Oynayanlardan hatırladıklarım:
Podolski
Şimkowiak
Pawel-Piotr Brozek kardeşler
Glowacki
Grosicki
Aldığım bilgi maalesef Zaniolo olduğu yönündekampta keremı kımın sakatlandıgı acıklansında
dost düsman topcu belli olsun
Messi ne zaman 20 maç kaçırdı.senede 20-25 maç kaçırmasına rağmen transferini isteyeceğim tek topçu messidir
thiagoya koyim
Ozaman mckenie gelsin mi reisNeyse ki yönetimin karakter analizi %90 oranında başarılı oluyor. O yüzden kimi alırsak alalım benim gönlüm rahat olur...
sadece yaş degilBizden başka yaş takıntısı yapan var mıdır acaba şu yaş olmasın bu yaş olsun diye merak ediyorum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamp görmüş bir Zaniolo bence çok can yakacak bu sezon.
Ayı gibi güçlü bugünkü antrenmandan videoyu gördünüz mü. Şuna ligde kimse karşılık veremez.
Aldığım bilgi maalesef Zaniolo olduğu yönünde
Zaha için 8 imza 6-7 maaş konuşuluyor. Rashica'nın maaşta 1.5 civarı.Rashica 7m bonservis 2m maaş= 4 senede total 15m
Zaha 5m imza 4 maaş= 4 senede total 21m
Zahayı daha sonra çok rahat şekilde satabilir, kar bile edebiliriz