Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polonyadan son yıllarda cok topcu cıkıyor ama cogu level atlayamadıgı icin kaybolup gidiyor

açıkçası bu szymanskide daha önceki ermeni çocukta o paraları etmez bence o liglerde hucum oyuncularında en keresteler bile skor yapıyor

tabi oyuncudan oyuncuya değişir ama hırvatların referansı daha olumlu bence polonyalılardan

polonyadan son yıllarda cok topcu cıkıyor ama cogu level atlayamadıgı icin kaybolup gidiyor

açıkçası bu szymanskide daha önceki ermeni çocukta o paraları etmez bence o liglerde hucum oyuncularında en keresteler bile skor yapıyor
antalayaya gelen sarı keko topcu larsondu galiba.bikaç sene önce o da hollandanın içinden gecmişti sam larson herenven olmalı

Ben de böyle düşüyorum özellikle 10m üstü bonservis vermek çok riskli

syzmanski olmazsa sorun degil.o profil baturina,zakharyan,adem karabec,rieder var zaten

baturina için nisan ayında arsenal haberleri çıkmış

Bizde oynayan en son polonyalı Kosecki galiba.

Bu sizmanski öyle aman aman bir topçu değil gibi. 10 üzerinden 6-7 çok özelliği var ama 8-9 hiç yok, tam Belhanda gibi duruyor. Belhanda'yi alırken de aynı değerlendirmeyi yapmıştım yanilmadim. Muhakkak Ali Koç'a bunu çakıp satışlardan elde ettikleri gelirin bir kısmını çarçur ettirmeliyiz.

Bu sizmanski öyle aman aman bir topçu değil gibi. 10 üzerinden 6-7 çok özelliği var ama 8-9 hiç yok, tam Belhanda gibi duruyor. Belhanda'yi alırken de aynı değerlendirmeyi yapmıştım yanilmadim. Muhakkak Ali Koç'a bunu çakıp satışlardan elde ettikleri gelirin bir kısmını çarçur ettirmeliyiz.

belhanda mevcut takıma çok iyi olurdu

baturina,rieder veya sperstyan olur.okeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt