Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Nelson giderse dedim. Nelson gitmezse Ross kalır zaten kalirsa
2 yabancı stoper düşünülüyor olsaydı nelssonun gitme ihtimaline karsı yabancı stoper adayları gundemde olurdu. duyduklarımız ozan kabak, merih demiral, emre can hep turk isimler.

eger ugurcan gelmez ise, seneye uc yerlinin kerem artı 2 stoper olacagı bence cok acık.

Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu transferinde pürüz çıktı. Oyuncuyla maaş konusunda anlaşılamadı. (A Spor)

bunlar fena batık
baya bir banka ödemesi var tüm kulüpler için fb satışlar, bizim şampiyonlar ligiyle dönecez bunların işi zor. Bonservissiz düşük maliyetli adam kovalıyorlar

Bence 10 numaraya transfer yapılmayacak. İdeal 11de Kerem Mertens Zaniolo olarak bakarsak Mertens yerine Barış Yunus ve Rashica kullanılabilir. Hatta Icardi'ye yedek olarak alınacak diğer forvetin de 10 no da oynayabilen birinin geleceğini düşünüyorum
Zaniolo satilirsa tamam da gelirse 10 no bence de gereksiz

Angelino Kazim acisindan kotu olacak bence onu daha cok degerlendirebilecegimiz rekabete girebilecek kesildiginde de problem olmayacak potansiyelli yabanci sol bek tercih ederdim sahsen
Katilmiyorum. Bizim her bölgede üst düzey oyuncularimiz olmali. Kazimcan daha tecrübeli ve kaliteli bir oyuncudan cok sey ögrenecektir. Takimda 25-26 kaliteli oyuncu bulundurmak gerekiyor.

Süper Kupa 1
Türkiye Kupasi 6
Sampiyonlar Ligi elemeleri 6 mac
Sampiyonlar Ligi gruplari 6 mac
En kötü UEFA'ya kalip hemen 1 rakibi elesek 4 mac daha oynayacagiz
Lig 38 mac

60 ve üzeri mac olacak. Herkes forma sansi bulacak. Genis kadro sart.

İcardi haberleri yayılırken Yago farklı bir evrende takılıyor sanki :D

Paredes Torreira ortasaha ikilisi yaparsak skorer 10 numara gerekli bence. Zaniolo ise sağ forvetin adamı o netleşti bende.

Feramuz yokken haberler akmaya başladı tesadüf mü acaba

Türk konusu bence maça göre değişmeli olucak. Atıyorum rakibin ofans hattı güçlüyse 3.türk barış olucak,zayıfsa bide içerde oynuyorsak rakiple kalede türk olucak veya kazım oynayacak.
okan buruk gibi kadro istikrarına önem veren bir td'nin boyle bir ise kalkısacagını hic sanmıyorum.

Yine şundan yapsak ya şunlara ama kucuk camiaya deger mi bilemedim
images.jpeg-7.webp

Nelson giderse 8'e Merih gelir.
Olmadı, 3-4 milyona Rayyan Baniya! Şaka maka fena adam değil ha!..

Sağ stoper için Baniya-Kaan formülü bile aklıma geliyor. Bu sıkıntının Uğurcan dışında tatmin edici çözümü yok, o da mümkün görünmüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt