- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Genç 10 numara alacağız belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sikimansiki bana biraz basının ilgisini başka yere çekilmek için ortaya atılmış gibi duruyorsymanski falan istemez yav gömmeyelim ona para zaten
Gelmemeli zaten daha net biri olmalı oraya 10 numaranın aciliyeti yok ağustosta da alınabilir yavsymanski falan istemez yav gömmeyelim ona para zaten
Icardi niye sürsün yav,bonservisi anlaşılmış,kendisi de tamam demiş.paredesin 5 gunu var.ha icardi 2 hafta sonra idman yapar o ayriAngelino olur icardi ile paredes biraz sürer gibi
Zaha'dan behsetti mi?Yalnız hem szymanski hem zaha isi ciddi imiş bence.ama zaha imkansız.szmansky de gelir mi bilemedim
Hayır ama İngilizler yazdığı için dedim.syzmanskiyi ruslar yazmistiZaha'dan behsetti mi?
doğru da yaparız açıkçasıRashica için olabildiği kadar ölücülük yapacaz muhtemelen 4-5 seviyelerine düşünce alıcaz
Ben napim cükrü şimdi anlamadım. İnsta ile isim yok
10 alacaksak zanyola gidici heralde. ya da rashid yedekte oturacak, ama 7m€ ödeyecegimiz adami yedek yapmak mantikli gelmiyor pek
Bunu yazmaya girmiştim. Rashica kovalıyorsan ya Zaniolo gidiyordur ya da başka bir durum vardır ikisi de yedek kalmak istemez10 alacaksak zanyola gidici heralde. ya da rashid yedekte oturacak, ama 7m€ ödeyecegimiz adami yedek yapmak mantikli gelmiyor pek