- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Angelinoyu tamamen bildiRomano'nun haberlerini doğrulayan açıklamalar yaptı Erden Timur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelinoyu tamamen bildiRomano'nun haberlerini doğrulayan açıklamalar yaptı Erden Timur.
Yaşına göre yüksek dedirashica için ne dedi orayı kaçırdım, anlaşmak üzereyiz mi dedi, fiyatının inmesini mi bekliyoruz dedi
1,2 civarıymışRusya'da en az 3 aliyordur
Ağustosa kalır o iş fiyatın düşmesini bekleyecekmişizrashica için ne dedi orayı kaçırdım, anlaşmak üzereyiz mi dedi, fiyatının inmesini mi bekliyoruz dedi
Yanlış anlamışsın angelino olur gibi icardi ile dedim yani ikisi tamam parades biraz sürer.Icardi niye sürsün yav,bonservisi anlaşılmış,kendisi de tamam demiş.paredesin 5 gunu var.ha icardi 2 hafta sonra idman yapar o ayri
ulan yakup. g.t etti herif
helal olsun
Simanskibizimkiler wonderkid 10 kovalıyor belli oldu , maaş gömülmeyecek taksitli bonservis gömülecek.
hemen adaylara bakalım basında adı çıkmamışlar
Valla kafa kazan kardom kusura bakmaYanlış anlamışsın angelino olur gibi icardi ile dedim yani ikisi tamam parades biraz sürer.
Syzmanski gelecek mi ne