Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symanzki hiç bakmadım bilmiyorum nasıl oyuncu ama feyenordda ne maaşı alıyorsunda yüksek maaş istiyorsun oğlum sen.Senin ligin sanki çok iyi lig.

Okan hocanın laf ederken az biraz dikkatli olması lazım, önce tielemans şimdi kamada, taraftarı da beklentiye sokuyor, mümkünse bir daha canlı yayına cikmasin

Rashica'yı çok fazla beğenmiyorum. Bu sene Icardi olmasa bu takım zor şampiyon olurdu. Takımın yarısı Icardi idi. O zaman da kimse Rashica'yı istemezdi. Şampiyonluk effect ile isteniyor. Rasica CL'de de fark yaratacak bir profil değil gibi, dağınık bir topçu. Daha iyisi lazım Galatasaray SK'ya. Mertens konusunda da yaşı itibari ile aynısını düşünüyorum yoksa klasına lafım yok. Toreira, Icardi vs. ayarında topçular alınmalı CL etkisi ile gelmeleri daha kolay olur klas futbolcuların.

Torreirayi ilk maca yetistirmeye çalışıyoruz dedi erden başkan. Bencede oynayabilir

ulan rezan özepdemir

sen ne ayaksın lan!

bunun arkasında kim var lan

bu çapsızın tek başına yaptığına inanmıyorum!

İcardi tamam 1.maç deplasman da ise oraya kadar gelmemesi de daha iyi o rezil sahaya çıkartmamak lazım sakatlık falan Allah muhafaza herifi sezon başında kaybetmeyelim.

11-13 Milyon Bonservis ( Taksitli )
900.000 € Yıllık
4 Yıllık Sözleşme

Bu şartlara kim alınabilir burdan ?
Samardzic
Rieder
Baturina
Spertsyan

Syzmanski yerine baturina veya riedere okeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt