Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkinci forvete Elanga çeksinler mis gibi. Zaniolo ile değişmeli oynarlar 2.forvet rolünü

Icardi rashica merih angelino 8 numara bertuğ . Nelson 20 m euro

Rashica'yı çok fazla beğenmiyorum. Bu sene Icardi olmasa bu takım zor şampiyon olurdu. Takımın yarısı Icardi idi. O zaman da kimse Rashica'yı istemezdi. Şampiyonluk effect ile isteniyor. Rasica'nın CL'de de fark yaratacak bir profil değil gibi, dağınık bir topçu. Daha iyisi lazım Galatasaray SK'ya. Mertens konusunda da aynısını düşünüyorum. Toreira, Icardi vs. ayarında topçular alınmalı CL etkisi ile gelmeleri daha kolay olur klas futbolcuların.
icardi gelmesin belotti gelsin diyenler listesinde adın var. rashica konusunda da yanılıyorsun muhtemelen.

Szymanski veleti neyi basarmis da yuksek maas istiyor? Uzasin
Konuyu doğru yorumlamak lazım. Şu da olabilirx Adam yüksek maaş istiyor değil. Bizim kulüp o oyuncu profili için max 800 kriter koymuş diyelim adam 900 istiyor.

Bu açıklamadan direkt adam 2.5 üstü istiyor diye mana çıkarmamak lazım.

1688915200142.webp

alan carvalho tarzı biri mi almak lazım icardi'nin yedeği olarak, yoksa daha patlayıcı birini mi

Syzmanisky fb nin üstüne atlaması için seçilmiş bir isim. Erden Timur bilerek bu ismi verdi. Göreceksiniz Aliş sattığı oyuncuların yarısını buna yatıracak.. 🤔🤔

Evet Sn Timur'u anlamak lazım adam bazı şeyleri açıkça söyledi. Adam isim vermeden diyor ki Nelsson 25 Boey 20 m Euro taraftar öyle düşünüyor ama realite o değil uçmayın tarzı konuştu. Bence Nelsson 18-20 milyona gidecek

Alakası yok kendisi dedi ücretlerini yatıran alır yoksa satmıyoruz

ali koc kim bilir ne kadar maaş teklif etti o ite, zaten açıklamıyorlar
elemanda doğal olarak yüksek bi maaş talep etmiştir

ulan ali :asd:

Lan icardi ile oynayacak forvet moise kean mi fofana mi yoksa ihenacho mu
3'ü de olmaz.
İstediğimiz tarz aşağı yukarı belli.

Mertensin geçen sene oynattığımız stile bakarsak yardımcı forvet işini yapacak olan kişi ölümüne press yapacak, skor katkısı da olacak bir oyuncu olmalı. Ben orada saf forvetten ziyade 10 numara özellikleri yüksek oyuncu olacağını düşünüyorum.
Yoksa iş skor odaklı ofans oyuncusuysa zaniolo+icardi ikilisini oynatıp net kanat bakardık.

rezan girdiği her kaba uyum sağlar gibi ya, tam yılan herif

yok yok başka bir oluşum var

rezan zenginlerin ve ünlülerin avukatı

koç yapıyordur dicem herif benim senin gibi yürüyen antifb onu pek sanmıyorum

verdiği sponsorluk anlaşmasının arkasında parası olan biri olmalı eşrefde o para ne gezer

çok net sinsi bir yapılanma var backgroundda

alan carvalho tarzı biri mi almak lazım icardi'nin yedeği olarak, yoksa daha patlayıcı birini mi
Bence net profil Antonio tarzı biri. Takımda gelirse Barış, Rashica , Zaniolo tarzı kanat forvetler var.

Ayağı iyi, kalıplı,hafif bitirici siyahi forvetin ölüsü 7 gol attı bu sene takımımızda.

kulüp icinde örgütlü bir yapı var dedigi kuvvetle muhtemele hamamson gibi fosil çetesinin elemanlarıdır

herzaman dedigim gibi bunlar ölmeden bu kulüp düze cıkamaz

Hem İcardi ile birlikte oynayabilecek hem de İcardi olmadığında onun yerine oynayabilecek bir forvet Antonio olabilir

Elangayı almak için Zanioloyı satmamız lazım. Ayrıca Zanioloyu yedekte oturtacak luksumuz yok degerini dusurmus oluruz
Belli olmaz gibi Elanga ve Zaniolo da hem sağ kanat hem 2.forvet oynayabilir. Okan Hoca 4231 değilde 4-4-2 oynarsa ikisi bir arada olabilir.

bizimkilerin strateji:

icardi
sol bek
8 numaraya

iyi bütçe ayır

10 numara
raşit
ikinci forvet

için fırsat kovala

nelssonu sat boeyi tut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt