Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca transferleri gördükçe elleri kaşınıyordur Okan kötü birşey olurda giderse hemen zıplarım diye.

IMG_0601.webp

Konuyu doğru yorumlamak lazım. Şu da olabilirx Adam yüksek maaş istiyor değil. Bizim kulüp o oyuncu profili için max 800 kriter koymuş diyelim adam 900 istiyor.

Bu açıklamadan direkt adam 2.5 üstü istiyor diye mana çıkarmamak lazım.
Olabilir. Öyle dusunmemistim. Ama bonservisinde sikinti yok dedi. Nasil sikinti yok febe haberi cikinca 25m istiyolar dendi. Hadi duşsun 15e. Gene cok ama yasindan dolayi herhalde 23-25 yas aralikli oyunculara 12-15 arasi verebiliriz demek istedi?

Konuyu doğru yorumlamak lazım. Şu da olabilirx Adam yüksek maaş istiyor değil. Bizim kulüp o oyuncu profili için max 800 kriter koymuş diyelim adam 900 istiyor.

Bu açıklamadan direkt adam 2.5 üstü istiyor diye mana çıkarmamak lazım.
net doğru tespit.

A+ tecrübeli 10 numara / Mertens ikilisindense Wonderkid / Mertens seçilmiş.
Wonderkidin transfer şekli Yüksek bonservis düşük maaş olması istenmiş oda belli.
Mertensten öğreneceklerini öğrenecek bir yandan forma rekabetide olacak tamamen a+ 10 gibi sürklase etmeyecek.

6 Milyon İmza veya Bonservis
3.5-4 Milyon'dan 3 senelik sözleşmedense

13 Bonservis
Max 1m Yıllık ücret olacak.

ural aküzüm cem uzanın yanında görüntülenmeside tuhafdı

ural ve rezzan iyi arkadaşlar zaten

bunların eşref ile hareket etmesi namümkün

aklıma ünal aysal geliyor aslında ama neyseeee

antonio'nun daha genç bi versiyonu var mı piyasada bildiğiniz

şu datro fofana'yı ilk gördüğümde keşke bizim olsa demiştim. o manyak iş yapardı sanki

Olabilir. Öyle dusunmemistim. Ama bonservisinde sikinti yok dedi. Nasil sikinti yok febe haberi cikinca 25m istiyolar dendi. Hadi duşsun 15e. Gene cok ama yasindan dolayi herhalde 23-25 yas aralikli oyunculara 12-15 arasi verebiliriz demek istedi?
Aynı basın sabah PSG 20M istiyor diye haber de yazdı. Basında kalem çok :(

antonio'nun daha genç bi versiyonu var mı piyasada bildiğiniz

şu datro fofana'yı ilk gördüğümde keşke bizim olsa demiştim. o manyak iş yapardı sanki
Marsilya’da AL maçına çıktığımızda bir forvetleri vardı adını hatırlatamadım Papa Gueye miydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt