- 20 Mayıs 2011
- 23.336
- 10.306
- 1.873
Fatih Hoca transferleri gördükçe elleri kaşınıyordur Okan kötü birşey olurda giderse hemen zıplarım diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fuleli patlayıcı bir oyuncu antonioalan carvalho tarzı biri mi almak lazım icardi'nin yedeği olarak, yoksa daha patlayıcı birini mi
Olabilir. Öyle dusunmemistim. Ama bonservisinde sikinti yok dedi. Nasil sikinti yok febe haberi cikinca 25m istiyolar dendi. Hadi duşsun 15e. Gene cok ama yasindan dolayi herhalde 23-25 yas aralikli oyunculara 12-15 arasi verebiliriz demek istedi?Konuyu doğru yorumlamak lazım. Şu da olabilirx Adam yüksek maaş istiyor değil. Bizim kulüp o oyuncu profili için max 800 kriter koymuş diyelim adam 900 istiyor.
Bu açıklamadan direkt adam 2.5 üstü istiyor diye mana çıkarmamak lazım.
net doğru tespit.Konuyu doğru yorumlamak lazım. Şu da olabilirx Adam yüksek maaş istiyor değil. Bizim kulüp o oyuncu profili için max 800 kriter koymuş diyelim adam 900 istiyor.
Bu açıklamadan direkt adam 2.5 üstü istiyor diye mana çıkarmamak lazım.
Nelssonu niye sattın şimdi reis.bizimkilerin strateji:
icardi
sol bek
8 numaraya
iyi bütçe ayır
10 numara
raşit
ikinci forvet
için fırsat kovala
nelssonu sat boeyi tut
Taze duyum geldi. Manu’dan Fred
Aynı basın sabah PSG 20M istiyor diye haber de yazdı. Basında kalem çokOlabilir. Öyle dusunmemistim. Ama bonservisinde sikinti yok dedi. Nasil sikinti yok febe haberi cikinca 25m istiyolar dendi. Hadi duşsun 15e. Gene cok ama yasindan dolayi herhalde 23-25 yas aralikli oyunculara 12-15 arasi verebiliriz demek istedi?
kamada ile ilgilenmememizin mantıklı açıklaması yok
Marsilya’da AL maçına çıktığımızda bir forvetleri vardı adını hatırlatamadım Papa Gueye miydi?antonio'nun daha genç bi versiyonu var mı piyasada bildiğiniz
şu datro fofana'yı ilk gördüğümde keşke bizim olsa demiştim. o manyak iş yapardı sanki
2 hafta önce yazmıştım, bize geliri var mı diye