- 20 Mayıs 2011
- 23.336
- 10.306
- 1.873
İster miydin ikinci forvetlorient 7m euroya almış ocakta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İster miydin ikinci forvetlorient 7m euroya almış ocakta
Geçen demişti ya bir oyuncunun adını verip başka oyuncuyla görüşmeye gidiyoruz ilgi çekmemek için diye.Maaşı düşük de olsa Syzmanski'ye 10m bonservis ödemek mantıklı gelmiyor. 24 yaşında wonderkid de sayılmaz.
Keşke olsada ikenacho yedek duracak bir oyuncu değil hem maaş olarak hem çok iyi oyuncu benim gözümde.Anca çift forvet oynarsak olur.Antonio olabilir yedek.Bu arada icardi ile beraber oynayabilecek oyuncu bence net olarak ihenacho
satışı zor olabilir. Zira bonservisi elinde olduğu halde net bir isteyen olmadı Milan dışında. Onlar da şu villerealli ye veriyorlar öncelikmantıklı dedim
2.5 -2.7 civarı sanırım.erden timur'dan szymanski için onayı alan ali koç bugün tüm kasayı boşaltır o eleman için
şaka maka, ne kadar maaş istemiş olabilir ki lan, utanmadan +2m euro maaş istemiş herhalde
Bomboş bir adam eşref. Bunların galatasarayın başarısı falan umurlarında değil. Öncelik kendi menfaatleriErden timur olmasa eşref başkan şuan ligi 12. bitirdikten sonra kiralık saçma sapan oyuncu kovalıyordu.
oyuncu istemiyor demedi hiç ilgimiz yok dedi
Hem Mata hem Mertens’i aynı sezon kaybetmek çok iyi hamle olmaz benceMertens yerine Borre alsak? Icardi'yle iyi gider
Evli barkli adamin yuvasini dagitmaya mi calisiyorsun renktas. Barış mısınErden Timur u bi rusa götürelim transferler bittikten sonra. Rahatlasın adam bi gevşesin, kendine gelsin
Fiyatın inmesini bekliyoruz dedi.rashica için ne dedi orayı kaçırdım, anlaşmak üzereyiz mi dedi, fiyatının inmesini mi bekliyoruz dedi
Sözleşmesini ztn 1 yilla uzattik. Kendisi tweet atmistiMertens yerine Borre alsak? Icardi'yle iyi gider
ister miydin 2.forvetlorient 7m euroya almış ocakta
Meliksah dan görduyse demek
İster miydin ikinci forvet
masaja lan fesatEvli barkli adamin yuvasini dagitmaya mi calisiyorsun renktas. Barış mısın