Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GOOOL LEVENTÇİM GOLLL
Yağız hacışakiroğlu kudurmuş. Boşuna yasaklı değil bu zurna
ceko'yu almislardi zatenceku diye bir siyahi stoper almış şikeciler eski takımı bile sözleşme uzatmamış diyorlar
Wanda'nın boku hariç her yerini yersin aga sıkılmak, bıkmak ne ya. Öyle bir kadından sıkılanda problem vardır.
merih'e daha geçen yaz 20 milyon ödediler. bize transferi mümkün olmaz gibiMerih'in son durumunu bilmiyorum açıkçası ama en formda döneminde dahi Nelsson kadar iyi değildi bence. Ozan da izlediğim kadarıyla hala dengesiz. Merih liderlik özelliği bakımından Ozan'dan fersah fersah daha iyi bir seçenek olur. Gel gelelim bana kalsa Boey-Nelsson-Apo-Kazımcan en ideali. Rotasyon işine sıcak bakmıyorum, bence bizim en büyük gücümüz kadro ve oyun devamlılığıydı. Şimdi herkes ister istemez Angelino'ya yükseliyor da sınır sorun olmaya başladığında çark etmeleri muhtemel.
Bence 10 numara almasak da olur bu arada ya
Zaniolo mertens var milot da geldi deniyor sag kanat ve 10 no rotasyonu cok sismis gibi
yaş 24 :')Wanda'nın boku hariç her yerini yersin aga sıkılmak, bıkmak ne ya. Öyle bir kadından sıkılanda problem vardır.![]()
Yağız hacışakiroğlu kudurmuş. Boşuna yasaklı değil bu zurna
rashica zaniolo keremOnun için fırsat bekleyeceğimiz çok açık. Szymanski ismi doğrulanmış zaten, genç bir profil denerler ya da büyüklerden düşen world classlardan.
Bonservis: 10 M €
Süre: 3 Yıl
Yıllık maaş: 10 milyon €
Di Marzio
Fb holiganı ateşi bir bardak suyla söndürmeye çalışıyor.
3 yılda 30m avro.