Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur Taliscayı yalanlamamış

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlatmış olduğu futbolcu maaş skalasına uyacak bir oyuncu değil.
12 milyon maaşı var icardi kadar maliyeti olur.
Adam maaş yükümüzün bu sene artabileceğini, örneğin 42milyon civarına çıkabileceğini söyledi ki geçen senenin üzerine sadece icardiyle 40 yapıyor zaten.

Taliscanın alınma gibi bir ihtimali yok şu sevdadan vazgeçin.

Zaten onlar oynamadı fener maçında müthiş top oynadik

mertensi ekonomik kullanirsak is yapar

oliveira ise son haftalarda çok sinir edici top oynadi. sezonun baslangicinda gibi oynarsa bence faydali olur ama oyle oynayacak mi, bilemem. bi de orta saha alirsa yeni yeri yedek kulubesi olur. biraz kaziklandik maasini falan dusunursek

Daha dün yazmışım,kalbim temiz…

IMG_6255.webp

İcardi 10 milyon maaş iddiası mantıklı. Tabi hepsi ni biz direk vermeyeceğiz diye düşünüyorum illa sponsor desteği olur Max 6-7 veririz biz. Suudi Arabistan dan 40 milyon Euro ya yakın teklif alan adamı 3.25 milyon Euro'ya oynatamazsin kusura bakmayın. Adam zaten direk Arabistan teklifini reddedip 4 te 1 oranında senin teklifi kabul ediyor. Bu da paragöz olmadığıni ve bizde oynamayı çok istediğini gösterir. Kusura bakmayın masa da 30-40 milyon maaş teklifi olan adam 3-5 milyon Euro'ya gelmez dünyanın en iyi en sadık insanı olsa bile ben enayimiyim diye tereddüt eder gider Arabistan'a. O yüzden 10 milyon Euro İcardi için düşük bile bir maaş. Bence gelebileceği en düşük rakam bu zaten o teklifler masadayken. Gelelim bu para verilmelimiydi. Kesinlikle çünkü İcardi dünya çapında bir bitirici forvet. Ve formda. İcardiyi almayıp gidip , Harry kaneyi alsan ne olacak düşük ihtimal de olsa uyum sağlayamama ihtimali var . İşte o ihtimal İcardi de yok.
Erden Timur 32m diye açıkladı Icardi'ye verilen teklifi. 10 m Icardi için düşük bir maaş felan değil Avrupa şartlarında. Hatta kimsenin vereceği bir para da değil. Bizim de 10 m vereceğimizi sanmıyorum.

Dünde psg 20m istiyordu
Sallayin sallayin
Icardiye bizim verecegimiz max para 5-6dir

Icardi alınmasa Weghorst tarzı bir forvet alıp esas para Talisca benzeri 10 no'ya gömülecekti sanırım. Şimdi fırsat transferi olmadıkça düşük maaşlı genç bir 10 no bekleyebiliriz.

Sponsor olayı değiştirir.4-5 versek 4-5 de sponsor olsa 10 eder zaten.Yani 10 diyen de doğru 5 diyende doğru olabilir

Gidiyorum geliyorum bu delinin saçmalıklarını yaw.

Görünen o ki mertens ve oliveira yeni sezonda yedek olacaklar

Ikiside 3e yakin maas aliyor. Bu bizim icin fazla lüks. Oliveirayi sutlamamiz gerektigini düsünüyorum 3 senelik kontratini da düsününce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt