Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.996
- 16.596
- 2.648
Miami olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç komik değilMiami olmasın
hiç komik değil
Devam edecek mi diyorsun admirim? Hala fena değil ama 2.5 verilecek seviyede de görmüyorum ne yalan söyleyeyim.Akıbeti neki? 2.5 m euro maaşını alıp devam edecek işte.
Biz isteriz de alamayacağız yani.
Devam edecek mi diyorsun admirim? Hala fena değil ama 2.5 verilecek seviyede de görmüyorum ne yalan söyleyeyim.
Yerine aldığın kalecinin ilk hatalı golünde çarmıha gerilmek istememeleri gayet normal değil mi aga. Sen TD olsan belki aynısını yaparsın.Sözleşme varken devam edilecektir.
Seneye göndeririz ama net. Bence ekip de Muslera konusunda şüpheli bu sene ama bir şey yapamıyorlar.
Hea ben sonraki sezonlar için devam edeceğiz dedin gibi anladım. Benim mesajım Uğurcan'ı 23/24 sezon sonu itibarıyla zorlarız temalıydı.Sözleşme varken devam edilecektir.
Seneye göndeririz ama net. Bence ekip de Muslera konusunda şüpheli bu sene ama bir şey yapamıyorlar.
Elbette Galatasaray
Size oyuncu mu falan yok uzayın.Çaykur Rizespor Genel Sekreteri Hasan Yavuz Bakır: "Galatasaray'da Yunus Akgün, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı, Fenerbahçe'de Samet Akaydın'ı, Trabzonspor'da Siopis'i beğeniyoruz, ilgimiz var. İyi bir kadro kuracağız
Alirsin babayiÇaykur Rizespor Genel Sekreteri Hasan Yavuz Bakır: "Galatasaray'da Yunus Akgün, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı, Fenerbahçe'de Samet Akaydın'ı, Trabzonspor'da Siopis'i beğeniyoruz, ilgimiz var. İyi bir kadro kuracağız