Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim işimize gelecek bir hamle olduğu için gerçekleşmez.

aslında bizim işimize gelmez bu durum. 3. Yerli muhabbetini biz bir şekilde çözeriz, diğer takımlara durduk yere avantaj olur 2 yerliye düşmesi

bizim açımızdan tabi ki yine de güzel ama düşmemesi daha iyi sanki. yerlilerimiz gayet iyi rakiplere kıyasla

SON DAKİKA - İsmail Kartal: "Aramıza katılacak oyuncular var. Savunma, orta saha ve hücum hattına oyuncular katılacak. Yakın zamanda bazı isimlerin kulübümüz tarafından açıklanacağını düşünüyorum.

Palacede kalmazsa günün sonunda psg veya napoli alır zahayi yine de buraya düşmez.cl diyorsa lazio zaten en kötü

Bu sene 1.ligte parlayan yerliler olmadimi acaba ,denemekten zarar gelmez
En fazla parlayani bizim celil o da eh işte.
Deprem falan derken orada da işler sarpa sardı.
Birde takımlar kasar futbolcu peşine düşmüş durumdalar eskisi kadar genç oyuncu yok, acil tff 23 yaş altı minimum 5 oyuncu zorunluğu falan koymalı.
Hatta yabancıda da 21 yaş altı +3 kuralı burada da olmalı.

angelino, icardi transferleri tamamlanırsa elimiz çok çok güçlenir. Bir an önce idmanlara başlar iseler harika olur. bundan sonrası çok daha kolay. kimseyi satmak zorunda kalmadığımız bir senaryo ile takımın üzerine artı değer katmış olduk şu durumda bile.. sonrası fantezi artık..

cebimizden 4.2 çıkıyorsa yönetimi tekrardan tebrik ediyorum

büyük iş

sponsorlara da teşekkürler

joe aribo bi yere gidecek mi acaba

nasıl olurdu bizde merak ediyorum

topsuzda var yaw nasıl yok baya defans yapıo herif. palıs kontra takımı olsa da burda bazı rtaşların yazığının aksine bence kontra topçusu değil hem hızı azaldı biraz, hem de palıs organize hücum yaptığında daha etkili olan bi herif. topla buluşma miktarı arttıkça ve boş alan azalınca zıçacak bi herif değil yani. çünkü dar alandan bi kaç kişinin arasından çıkıp ara top şut fln hepsi var herifte. kerem bile büyük takım topçuluğna adapte olduysa zaha da olur i says

Aynen dar alan becerisi olduğundan çok sorun olacağını sanmıyorum burada sadece top kullanma seviyesi önemli mesela Eze, Olise vs eskiden tüm rol ondaydı daha baskındı şimdi daha sönük geliyordu bana, pek denk gelemedim bu sene zaten.

Bize geleceğini sanmam da Fener alsın da istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt