- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bişey var kesinlikle,bişey eksik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi fiorentina alıyo parisiyiTrabzon başkanı Uğurcan'ı hayatta vermez.

bişey var kesinlikle,bişey eksik
bişey var kesinlikle,bişey eksikd
torino taraftarı mısın,abi emirhan ilkanı kiralar mı torino bizeRenktaş Juric kanat falan oynatmıyor ki. Güçlü orta alan ile kanat beklerinin atletizmini kullanıyor. Iliç-Ricci-Vlasic-Miranchuk gibi diamond orta saha ile oynuyor. Vlasic ya da Miranchuk’tan birisini forvetimsi alması lazımdı, oradan patladı onlar
o kim,angelino olmayacak diyen mi haluklarından ardındansusarmısın duyumcu konusuyor
angelino olacak dedi adam halukların ardından dostum!!o kim,angelino olmayacak diyen mi haluklarından ardından
Zaniolodan sonra bizim alamayacağımız bir wonderkid kalmadıBaturina bizim alabilecegimiz seviye bir wonderkid değil Hırvatlarin Arda Guleri ayarında neredeyse olacak iş değil yani o
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Angelino geliyor , yapacak birşey yokabi fiorentina alıyo parisiyi![]()
ilgilenmiyorum sen takıl recoangelino olacak dedi adam halukların ardından dostum!!
Icardi'nin gollerinden öte sahada etrafındaki futbolculara sürekli bir şeyler öğretiyor yanlışlarından sonra gidip ne yapmaları gerektiğini söylüyor. Büyük bir lider gerçekten hem golcülüğü hem karakteri muhteşem bir insan.İcardinin gollerine bir bakın Allah aşkına adamın penaltı hariç tek normal golü yok bizim top 20 golü yapmışlar 10-12 tanesi İcardiden