Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de söylemiştim Boey'in kalması>Angelino transferi.Bu adamın potansiyelinin gideceği yerlerin sınırı yok 2 sene sonra Fransa milli takımının as sağ beki olabilir 15e falan satmak aptalca bir hareket olur millet çöp szalai'yi satıyo 14 15e

Duyumculuk ne zor lan !! Ben olsam her şeyi tek seferde yazardım adamlar bir şey yazıyor ben gidip bir şeyler yedim sigara içtim işedim geldim hala devamını yazamamış vala zor bu işler olaya tabi biraz gizem de katmak lazım!!

Nelsson ve Boey ile sözleşme yenilemesi yapılsın maaşlar arttırılsın serbest kalma bedelleri de 30 m euro'ya çekilmeli

Klasik turk insani biraz ragbet gorunce yarim yarim yaziyor herseyi seref aydinda boyleydi cimbizla alirdin agzindan lafi heyecan yaratiyor iste

Duyumculuk ne zor lan !! Ben olsam her şeyi tek seferde yazardım adamlar bir şey yazıyor ben gidip bir şeyler yedim sigara içtim işedim geldim hala devamını yazamamış vala zor bu işler olaya tabi biraz gizem de katmak lazım!!
melikşah ve nöbettekiler.şener şene bakan bordo kazaklı tombiş recep,oturan lacivert kazaklı umut gül,diğer lacivert kazaklı semih nalbant,aradaki murat urhan,diger kırmızılı kucaktaki de murhanın kardeşi

1688940505143.webp

Bu arada İcardi transferi açıklanınca buralar şenlenir özellikle rakip forumlardan enstantaneler başlığımız, muhtemelen açıklanan rakamlara baya kuduracaklar. :D

Bonservis 5'er milyondan iki taksit ama yıllık bizden çıkan 4.5 milyon euro :)

Total maaş 9-9.5 milyon euro 5-5.5 milyonu sponsordan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt