Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Emre Akbabademek szymanskiyi fener aldı
allahım ölmeden fenere transfer çalımı görebilecek miyim
hayat bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Akbabademek szymanskiyi fener aldı
allahım ölmeden fenere transfer çalımı görebilecek miyim
hayat bitti
Erden Timur bazı oyuncular yedek kalmak istemiyor ikna etmesi zor oluyor demiştiKerem Demirbay meselesine gelelim.
Görüşme var, hoca istiyor ancak forma garantisi vermek gerek bu sebeple biraz zor, ayrıca FBJK kardeşler de peşinde.
An itibariyle hayır, bir gelişme olursa yazarım.Uğurcan geliyor mu onu söyle@Melikşah Aydoğan
Demek ki ilgileniyoruz şartlar değişebilir.An itibariyle hayır, bir gelişme olursa yazarım.
Erden arapcada el degmemıs bakire demekErden Timur bazı oyuncular yedek kalmak istemiyor ikna etmesi zor oluyor demişti
bunu harbi senden duymadık rtaşArkadaşlar son olarak yabancı sınırı hususunda 9+2 şeklinde bir gelişme olabilir Ağustos'a doğru hatta Ağustos gibi düşebilir, benden duymadınız
Çok net değil ama yazmak istedim...
Bu gecelik bu kadar olsun, herkese iyi nöbetler, iyi geceler.
oda bişey mi buraya bı gece Baron diye biri gelmişti adam Haldun üstünel gibi takıldı, bitane tutturamadan gittiShaqiriye kadar adamın boşu yoktu benim forumu dışardan okuduğum yıllar. Selam olsun şeref aydına
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
son soru olsun bu hafta Angelino ile Paredes gelebilir mi?An itibariyle hayır, bir gelişme olursa yazarım.
Doğrudur pek takip edemedimbunu harbi senden duymadık rtaş
sabah cıktı
anlıyorum modumErden arapcada el degmemıs bakire demek
aydogan ile aynı anlamda
timurlu devlet adamıda emir şah melik
Hahhahahaabunu harbi senden duymadık rtaş
sabah cıktı
sabah demiştim, Ferdi satılırsa unlimited yapılırarda transferine göre yabancı sınırı değişiyor şikeye göre madde değişiyor ne güzel yapılanma ohhh
Vascolato diye bi cikolata ürettik.balli,cevizli ve kakolu.arda transferine göre yabancı sınırı değişiyor şikeye göre madde değişiyor ne güzel yapılanma ohhh