Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leipzig 70'e Szobozlai'yi 60'da Nkunku'yu sattı.

Şimdi de 75'e Gvardiol'u City'ye satacaklarmış.

Angeliño için üç beşin hesabını yapmaya devam ederseniz size geçen sene Sevilla'ya ettiğim bedduaların benzerini ederim. Adamlar ligden düşüyordu az kalsın. Ayağınızı denk alın lan kodumun boğaları.

Cabellas ya ds bakasetas ile ilgimiz gram yok. Duyumculuk olayına girmek istemiyorum zamanında çok goy goy yaptım ama zamanınds modlara bildirmiştim kulübün eski tasarımcılarındanım bağlantılar var ister istemez. Melikşah yeni özgür olma yolunda gece vakti hep basın derlemesi yapıyor. Söylediği her şey basına düşen şeyler. 1 hafta önce angelinho imkansız derken şimdi transfer günü gününe değişiyor diyor. O zaman halukla dedeye niye kozıyorsunuz.

Şunu net söyleyebilirim erden bir gram haber vermiyor kimseye. Yine bu arkadaşımız icardiye ağustos öncesi olmaz + rashica öncelik değil kulübü çok istiyor diyordu

Cabellas ya ds bakasetas ile ilgimiz gram yok. Duyumculuk olayına girmek istemiyorum zamanında çok goy goy yaptım ama zamanınds modlara bildirmiştim kulübün eski tasarımcılarındanım bağlantılar var ister istemez. Melikşah yeni özgür olma yolunda gece vakti hep basın derlemesi yapıyor. Söylediği her şey basına düşen şeyler. 1 hafta önce angelinho imkansız derken şimdi transfer günü gününe değişiyor diyor. O zaman halukla dedeye niye kozıyorsunuz.

Şunu net söyleyebilirim erden bir gram haber vermiyor kimseye. Yine bu arkadaşımız icardiye ağustos öncesi olmaz + rashica öncelik değil kulübü çok istiyor diyordu

Sor bakalim baglantilarina Erden Bey forumu okuyor mu?

Sor bakalim baglantilarina Erden Bey forumu okuyor mu?
Erdenin forum okumaya falan vakti yok. Aynı zamands birilerine haber verecek vakti de yok. Erden dışı kimsenin lafına inanmaya gerek yok. Arkadaş iyi eğleniyor şu an forumda o kadar. Erden ile bir iş görüşmesi yapmaya çalışan biriyim aynı zamanda kulüple ilgili. İmkansız laf çıkması ağzından adam ser verip sır vermiyor kimseye

Erdenin forum okumaya falan vakti yok. Aynı zamands birilerine haber verecek vakti de yok. Erden dışı kimsenin lafına inanmaya gerek yok. Arkadaş iyi eğleniyor şu an forumda o kadar. Erden ile bir iş görüşmesi yapmaya çalışan biriyim aynı zamanda kulüple ilgili. İmkansız laf çıkması ağzından adam ser verip sır vermiyor kimseye

İlgilendiğimiz isimlerin hepsi çarşaf çarşaf piyasaya düştü, şu ağzı kapalı, sır vermiyor işleri doğru değil haberin olsun

Dunya üzerinde transfer işlerinden sorumlu herhangi biri Monchi,Paratici,Agnelli,Galliani hiç farketmez bütün transfer operasyonunu tek başına yürütemez o yüzden isimler sadece erden de olamaz ki kendisi de dedi kod isim kullanıyoruz diye yani sadece kendisi bilmiyor isimleri.O yüzden isimlerin sızması gayet normal olur , Erden vermez ismi hiçbir tanıdığına ama ayhan verir misal yani.

Günaydın, En Az 2 Transferin Açıklanmasını Beklediğim Haftaya Hoşgeldiniz 😂

İcardi ?
Angelino ?
Paredes ?

bu hafta icardi açıklanır, halili istiyorsak akabinde o gelir

angelino önümüzde ki 2 haftaya kalır

Maliyet hesabı yapanlar şamp ligi her maç galibiyetinde 2-3 milyon euro kasaya girer ibaresini de göz önünde bulundursun.

Defansta ikili çok önemli.Nellson ile Marcao ikilisinde Marcao güzel parlamıştı aynı şekilde bir partner bulamazsa sırıtıyor demek ki.

Fenerdeki Zalai olayı da öyle Kimmin jae ile oynadığında adam milli takım seviyesine çıkmış başarılı bir stoperdi sonra yanına samet serdar vs koyup adamı poşet ettiler şimdi satma ihtimallerine çok mutlu oluyorlar.Umarım Ferdi'yi de satarlar.Omurga olmadan her sene baştan savunma kuruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt