Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.661
- 40.365
- 3.413
Bu futbolculugu biraksin vucut gelistirme yarismalarina katilsin. Orda daha basarili olur![]()
adama traore gsde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu futbolculugu biraksin vucut gelistirme yarismalarina katilsin. Orda daha basarili olur![]()
adama traore gsde
Duyumcuyu ürkütmeyın
gscimbom duyumcusunu koruyacaktır
admin naberGSCimbom duyumcusu diye bir şey yok. Yönetime kaynağını verip onay alan birisi var. Bunun da koşulları var zira şova dönüşmemeli.
Bu iş de sonunda patlayacak gerçi de, yönetim olarak kimse özel korumamız altında değil. İyi niyetli görüp izin verilmiş, mevzu bu.
Evet bizim duyumcumuz olsa bi nöbetten şutlamazdıkGSCimbom duyumcusu diye bir şey yok. Yönetime kaynağını verip onay alan birisi var. Bunun da koşulları var zira şova dönüşmemeli.
Bu iş de sonunda patlayacak gerçi de, yönetim olarak kimse özel korumamız altında değil. İyi niyetli görüp izin verilmiş, mevzu bu.
Bahsedilen isim Sabitzer'di ama sadece ilgilenildi, hatta soruldu hepsi bu başka hiçbir şey yok.
Hakan Sükür de duyumculuga basladi ha
febe kesin aldı mı bu herifiSzymanski iyi bir oyuncu olabilir. Hiç izlemedim, çok fazla bir bilgim de yok açıkcası.... Ama Erden Timur un dünki toplantıda ismini söylemesi ve ilgilendiğinizi belirtmesi suyun karşı tarafına yem atma işi olarak sezimledimBelki biraz ütopik bir düşünce olabilir... Bunu geçen yıl da yapmıştı. Örneğin, Joao Pedro transferinde. Arda dan aldığı paraları bu oyuncuya yatırdılar. O kadar potansiyeli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. 24 yaşına gelmiş bir potansiyeli oyuncu daha üst seviyelerdeki takımlar tarafından bu yaşa kadar bırakılmaz. Hele ki Avrupa piyasasında. Fb çok riskli bir iş yaptı. Gerçi başkanları satma!! konusunda uzman...
![]()
Adnan Sezgin miAdnan ‘dan alıyor haberleri kesin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz size Icardi'yi gonderdik, mujde ettik.İcardinin geldiği nöbeti açan renkdaş ne güzel , ne kutsal insandır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen en doğrusunu bilirsin değerli kankamGSCimbom duyumcusu diye bir şey yok. Yönetime kaynağını verip onay alan birisi var. Bunun da koşulları var zira şova dönüşmemeli.