Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

adama traore gsde
Bu futbolculugu biraksin vucut gelistirme yarismalarina katilsin. Orda daha basarili olur

Hakan Sükür de duyumculuga basladi ha

Duyumcuyu ürkütmeyın

gscimbom duyumcusunu koruyacaktır

GSCimbom duyumcusu diye bir şey yok. Yönetime kaynağını verip onay alan birisi var. Bunun da koşulları var zira şova dönüşmemeli.

Bu iş de sonunda patlayacak gerçi de, yönetim olarak kimse özel korumamız altında değil. İyi niyetli görüp izin verilmiş, mevzu bu.

GSCimbom duyumcusu diye bir şey yok. Yönetime kaynağını verip onay alan birisi var. Bunun da koşulları var zira şova dönüşmemeli.

Bu iş de sonunda patlayacak gerçi de, yönetim olarak kimse özel korumamız altında değil. İyi niyetli görüp izin verilmiş, mevzu bu.
admin naber

szymanski ‘ye baktım da biraz fena bi profil değil 6/10’luk topçu. bizim ligde iyi istatistikler yapabilecek olsa da Zakharyan kadar iyi bir profil değil bence. Pek aradığımız isim de diyemem her ne kadar Icardi’yi iyi besleyebilecek bi tip olarak gözükse de. 10-12m Euro eder mi eder, o paralara daha iyisi de bulunabilir ama bence

Biraz daha iyisi lazım bize. Joe Aribo’yu çeksek aslında Zaniolo ile beraber inanılmaz bir fizik üstünlük kurarlar hem ligde hem de CL’de.

Zakharyan'dan amaç sadece performans skor almaksa olabilir.Fakat ilerde Avrupa'ya transferi olur düşüncesi zor gözüküyor rus kimlikli oyuncuların yakın zamanda Avrupa piyasasına satılması zor.

Szymanski iyi bir oyuncu olabilir. Hiç izlemedim, çok fazla bir bilgim de yok açıkcası.... Ama Erden Timur un dünki toplantıda ismini söylemesi ve ilgilendiğinizi belirtmesi suyun karşı tarafına yem atma işi olarak sezimledim😄 Belki biraz ütopik bir düşünce olabilir... Bunu geçen yıl da yapmıştı. Örneğin, Joao Pedro transferinde. Arda dan aldığı paraları bu oyuncuya yatırdılar. O kadar potansiyeli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. 24 yaşına gelmiş bir potansiyeli oyuncu daha üst seviyelerdeki takımlar tarafından bu yaşa kadar bırakılmaz. Hele ki Avrupa piyasasında. Fb çok riskli bir iş yaptı. Gerçi başkanları satma!! konusunda uzman... 🤔🤔

Evet bizim duyumcumuz olsa bi nöbetten şutlamazdık

Icardi yeterince yardimci rolünde oynuyor ayrica defansa bile geliyor. Eger ki oyun icinde 2 forvete dönme gibi bir planimiz olacaksa daha cok pivotumsu takilan bir oyuncu gerekecek oraya. Icardi mac icinde yeterince alan acacaktir diye düsünüyorum. Angelino nun muz ortalarini da hesaba katarsak pivot striker inanilmaz isler yapabilir. Antonio'nun gelecegini var sayarsak 2./3. forvet icin bir kac yetenekli, genc yatirim yapabilecegimiz bir kac oyunu bunlar olabilir.

Aklima gelen isimler sunlar.

Thijs Dallinga

Emanuel Emegha (cok ama cok zor yakinda top class yapacaktir)

Wilson Isidor

Zirkzee: Bu oyuncunun cok yakin zamanda büyük bir patlama yapacagini düsünüyorum. Hollanda ve Bayern altyapisi olan uzun boylu, teknik bir pivot. Gecen sezon Bologna bonservisini aldi, süre de buldu ama pek varlik gösteremedi. Hem oyuncu hem kulüp durumundan pek mutlu olmayabilir. En az Isak kadar bir futbolcu olacagini düsünüyorum yakin zamanda.

Nelson Weiper (daha riskli ama ilginc bir isim)

Szymanski iyi bir oyuncu olabilir. Hiç izlemedim, çok fazla bir bilgim de yok açıkcası.... Ama Erden Timur un dünki toplantıda ismini söylemesi ve ilgilendiğinizi belirtmesi suyun karşı tarafına yem atma işi olarak sezimledim😄 Belki biraz ütopik bir düşünce olabilir... Bunu geçen yıl da yapmıştı. Örneğin, Joao Pedro transferinde. Arda dan aldığı paraları bu oyuncuya yatırdılar. O kadar potansiyeli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. 24 yaşına gelmiş bir potansiyeli oyuncu daha üst seviyelerdeki takımlar tarafından bu yaşa kadar bırakılmaz. Hele ki Avrupa piyasasında. Fb çok riskli bir iş yaptı. Gerçi başkanları satma!! konusunda uzman... 🤔🤔
febe kesin aldı mı bu herifi

Sen en doğrusunu bilirsin değerli kankam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt