Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olası transferler ile birlikte kadromuz :
İlk 11:

Muslera(Günay) , Boey, Nelsson, Abdulkerim Bardakçı, Angelinho(Kazımcan) , Torreira, Paredes, Rashica(Barış Alper) , Zaniolo, Kerem, İcardi... (parantez içindekiler Türkiye ligi maçlarında yerli olarak çıkılabilinecekler)

Yedekler :
Günay Güvenç, Dubais, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Kazımcan, Berkan , Olivera, Barış Alper, Mertens, Yusuf Demir, Hadji Wright

Batuhan, Boss, Midstjö, Yunus, Bertuğ (Hatay golcüsü), Efe Akman, Moruthan

16 yabancılı 28 kişilk kadromuz...

Sizce nasıl? 🤔🤔

Bana icardi'nin yanına gelecek forvet Eldor Shomurodov olacak gibi geliyor. Profili icardi ile oynamaya uygun ve geçtiğimiz sene oynattığımız alternatif forvetlerimizin özellikerine sahip.

Icardi yeterince yardimci rolünde oynuyor ayrica defansa bile geliyor. Eger ki oyun icinde 2 forvete dönme gibi bir planimiz olacaksa daha cok pivotumsu takilan bir oyuncu gerekecek oraya. Icardi mac icinde yeterince alan acacaktir diye düsünüyorum. Angelino nun muz ortalarini da hesaba katarsak pivot striker inanilmaz isler yapabilir. Antonio'nun gelecegini var sayarsak 2./3. forvet icin bir kac yetenekli, genc yatirim yapabilecegimiz bir kac oyunu bunlar olabilir.

Aklima gelen isimler sunlar.

Thijs Dallinga

Emanuel Emegha (cok ama cok zor yakinda top class yapacaktir)

Wilson Isidor

Zirkzee: Bu oyuncunun cok yakin zamanda büyük bir patlama yapacagini düsünüyorum. Hollanda ve Bayern altyapisi olan uzun boylu, teknik bir pivot. Gecen sezon Bologna bonservisini aldi, süre de buldu ama pek varlik gösteremedi. Hem oyuncu hem kulüp durumundan pek mutlu olmayabilir. En az Isak kadar bir futbolcu olacagini düsünüyorum yakin zamanda.

Nelson Weiper (daha riskli ama ilginc bir isim)

ne diyon

2 kere uefa youth leaguede denk gelmiştim sevilla Bi de psg maçlarında.Cok fena tekniği var çocuğun hem top tekniği hem sut tekniği çok üst düzeydi baya iyi olur gibi ama tabii 2 maç gördüm sadece bir tanesini de yarım yamalak izledim hatta.Dortmund opsiyonsuz kıralar ama bize kiralamaz bence zaten profesyonel maçı olduğunu da sanmıyorum çocuğun

Temmuz ayında Icardi indirmek çok büyük olay gerçekten Suudi tarafından teklif olmasına rağmen..

Üzerine kısa sürede Angelino ve Paredes (vb.) oyuncu çekilirse 2.CF eksik kalır sadece

*Mertens yerine geç olsa bile oyuncu alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt