Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 kere uefa youth leaguede denk gelmiştim sevilla Bi de psg maçlarında.Cok fena tekniği var çocuğun hem top tekniği hem sut tekniği çok üst düzeydi baya iyi olur gibi ama tabii 2 maç gördüm sadece bir tanesini de yarım yamalak izledim hatta.Dortmund opsiyonsuz kıralar ama bize kiralamaz bence zaten profesyonel maçı olduğunu da sanmıyorum çocuğun

Reis sen İtalya’da mı yaşıyordun?

Bu arada bize düşmez zaten de meraktan sordum eyv.

Paredes gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama Erden Timur, sürecini taraftar bazında çok iyi yönetti

Transfer sezonu başında Paredes nedir ya değersizleştiren çok kişi vardı, bugün gelmesi için son dakika kovalar duruma getirip (transfersizlikten değil, doyumsuzluk durumu vardı) oyuncuyu taraftar nezdinde değerlenmesini sağladı

Angelinodan sonra maç mckennine de gelebilir cezası koşuları ile çok gol bulabiliriz

İcardi,Angelino,Paredes ve Rashica ile çok ciddi seviyede güçlenir takım... Bunların üzerine bir de geçen sene ortada olmayan Yusuf Demir, Yunus vb adamlardan yüksek performans alınırsa 3 kulvarda da mücadele etsek bizi sürükleyecek ortalamanın üzerinde kaliteye sahip 17-18 oyuncumuz olur bu sayıda rotasyon için gayet yeterlidir...

İsmailağa cemaatine yakınlığıyla bilinen Hüseyin Çevik, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Çevik, "Müslüman o haçı giyemez. O haçı takamaz. Onu söylüyorum ben" dedi.​

Bu ülke kolay kolay adam olmaz

Bu sessizlik bu sükunetimiz derinden korkutuyor rakiplerimizi, bu Galatasaray kimbilir neler planlıyor kimi alacaklar diye kuduruyorlar. Kap gelmese de güveniyorum Erden başkanıma!!!

Ne 15'i yav.

30 istemeliyiz ki, defolup gitsinler rahatsız etmesinler.

30 olmaz ama 20 makul bir fiyat bu rakam rekabet içeren iki üç takım isterse artabilir

20 altı rakamlar bu kadar kritik bir pozisyonda büyük risk demektir

İki oyuncu alabilecek kadar paramız olmalı
Torreira gerçek bir fırsat transferi idi 6m Euro’ya almak büyük bir piyango

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parayı döndürebilmek de önemli.

Kadroda

Barış Alper
Kerem
Zaniolo
Nelsson
Boey

dışında satılınca gelir elde edebileceğimiz isimler pek yok.

Bu transfer dönemi sonunda bence bunlardan birinin satılacağını düşünürsek, muhakkak 2 isim ile ikame edilmeli yerleri.

Parayı döndürebilmek de önemli.

Kadroda

Barış Alper
Kerem
Zaniolo
Nelsson
Boey

dışında satılınca gelir elde edebileceğimiz isimler pek yok.

Bu transfer dönemi sonunda bence bunlardan birinin satılacağını düşünürsek, muhakkak 2 isim ile ikame edilmeli yerleri.
O yüzden Rashica yerine ve 10 numara yerine marcao gibi satılabilir potensiyel isimlere yönelmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt