Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
overrated kısmına katılmıyorum, bize defansif biri lazım olacak zaten. Angelinoyu dinlediğim kadarıyla 4lü sol beki değil bildiğin kanat bek, sürekli hücumda adam. Toreirayı önde baskıda kullanmayı amaçlıyor hoca arkasına dengeli birini istiyor belli ki. Bence tercihler güzel, çok akıllı takım kuruyoruz. 10 no hücum performansımızı belileyici olacak. Acaba birini alacaklar mı oraya

angelino ve kerem ilerde takılırlar

abdülkerim, marcao gibi çıldırmaz umarım

abicim bizim bizi bekleten oyuncularla işimiz yok

angelino’ya bak 40 yıllık gsli oldu herif, metin oktay gibi darlıyor leipzigi

paredes efendi de kıçı kırık Lazio için bizi bekletecek, o olmazsa alo ben geliyorum mu diyecek

geçelim bu tipleri
Torreira da aynısını yapmıştı geçen yaz.

Bizim taraftar neden ısrarla yerli oyuncuları göndermeye uğraşıyor eli yüzü düzgün 2 3 yerlimiz var zaten ,yeni kaliteli yerliler lazimken bazıları göndermeye ugrasiyor

Torreira da aynısını yapmıştı geçen yaz.

üstad onda durum ayrı ama

fiorentinada oynadı, aidiyeti de yüksek olduğu için muhtemelen onların Arsenal’i ikna etmesini bekledi

paredes’in ki farklı, juve de oynadı roma da oynadı şimdi de Lazio’yu istiyor Burak Yılmaz gibi

Torreira eğer bu sene almaya çalışsaydık alamazdık belkide.Lazio 40m euro aldı torreirayıda ikna ederlerdi.Araplar yine avrupalılara çalışıyor.

Paredes ciddi ciddi Lazio'yu bizim üstümüzde görüyosa direk vazgeçmek lazım.Zaten içime sinmiyo Torreira'yla iyi ikili olacaklarını sanmıyorum.Daha genç,kendini ispatlama ihtiyacı olan bi adam alabilsek keşke.Torreira-Oliveira-Mertens var zaten üst profilde bunların yanına gerekirse 10-15 bonservis verip daha genç ve ilerde paraya çevirebileceğimiz bi adam almak daha mantıklı.Yıllık ücreti de daha makul olur.

Angelino gelince bence Kerem'i forvet arkası, sola Rashica sağa Zaniola yapabiliriz.

Bence çok daha dengeli olur.

aklımdan geçen bu valla ama transfer yapılır gibi ya forvet arkasına. ya da zaha veya o tarz bi oyuncuyla ilgilendiğimiz iddiaları doğruysa dediğin sistem yapılır

üstad onda durum ayrı ama

fiorentinada oynadı, aidiyeti de yüksek olduğu için muhtemelen onların Arsenal’i ikna etmesini bekledi

paredes’in ki farklı, juve de oynadı roma da oynadı şimdi de Lazio’yu istiyor Burak Yılmaz gibi
Onu bilmiyorum da torreira da çok naz yaptı italya ligi taliplerini bekledi. Buraya gelince aşık oldu adam buraya. Bu tarz şeyler normal bence, bizim ligi küçümsüyorlar biraz

Ferdi varken Mert'i alıp 7 m euro verdikleri Oosterwolde keseceklerse bu planlama kafasında devam etsinler. :asd:
Şaka gibi sabah yazmıştım, kim gelirim diyorsa atla gel diyorlar. Piyasada fbye gelmek isteyen fazla da oyuncu yok. Kendilerini büyük görüyorlar ama avrupada prestijleri siirt jetpa gibi bişey

Onu bilmiyorum da torreira da çok naz yaptı italya ligi taliplerini bekledi. Buraya gelince aşık oldu adam buraya. Bu tarz şeyler normal bence, bizim ligi küçümsüyorlar biraz

torreira geldiğinde bir önce ki sezon 13. bitirmiş kötü bir takıma geldi bir de onu da ekleyelim

koca icardi gelmiş, paredes’in triplere bak. bu arada normal italya’yı sevmesi, oradan teklif beklemesi. makarasına söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt