Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Eskiden Alaba da bu listedeydi, sanki önceden küçük takımdaymış gibi Real'e gidince duruldu bu muhabbet nedense
- Sörloth
- Yeni yeni Ziyech
- Vedat Muriq
- Fred
- Emre Can da girdi artık
- Aurier
- Telles
- Bir ara Welbeck de sayılabilirdi. Son zamanda yok pek
Beynim bu listeyi unutmuş bak muriqi, sorloth, telles nasıl unuturum ben yav :asd: :asd:

Thiago bel sakatlığı kronikleşmeye başlayınca ameliyat olmuş geçen sezon sonu. İyi bir kampla rotasyonda takımın seviyesini 2 vites yukarı çıkarır. İzlediğim en underrated orta saha oyuncusu. Ama bir yandan da uzun kontrat da verilmez o yaşta oyuncuya. Orta saha transferi zor bir denklem. Elimizde Sergio da var uzun kontratlı. Ne olacak merak ediyorum.

Kerem demirbay iyi oyuncu top teknigi pas kalitesi baya iyi oyuncu bitiricilige fena degil ceza sahasi kosulari gol noktasinda bulunmasi cok onemli

Temposu biraz dusuk bizim seviyemizde degil ama toreria parades kuracaksak bu senelik mertens ve kerem ile devam edilebilir o bolgede tum sezon oynasa duran toplarida kullanir en kotu double double yapar

O bolgede barisi rashica yi ve zaniolo ve mertenside sayarsak gayet yeterli bir rotasyon olur 8+3 icinde elimiz muthis rahatlar

@Tugay Elser
@Kolpa Kemal Kürek
@Mert Aydinli

Bu herif 8 gibi oynamıyor mu, double double falan yapabilir mi sizce

torreira, oliveyra, paredes, berkan merkez rotasyonu sağlam duruyor.

birden fazla oyunu da oynatır, tempo da yapar, geçiş oynatır, gegenpress vsvs. sakatlık/ceza gibi durumlarda takım çok fazla aksamadan devam edebilirsin.

fazla konuşulmuyor ama berkan şuan ismail denen şişirmeyi donunda sallar. oynadığı maçlarda gayet net performanslar vermeye başladı. bu isimlerle çıktığı her maç daha da özgüven kazanacağı belli.

paredesin oliveyrayı da iteceğini düşünerek bu dörtlüden önümüzdeki sezon için maks verim alınabilir. en kritik isim torreira.

Tek kalemde fenere 20m Euro kazandırdı. Daha da bir sürü oyuncu var getirdiği. Keşke bize getirebilsek

Arda’dan bahsediyorsan biz de istedik fenerli diye fenere gitti.

Ümit Özat falan pohphluyormuş o ara Arda’yı en başta, scoutluk bir durum yok.

Gedson değil de valla benim içimde asıl bu top çıkarma işlerini yapan oyuncular arasında içimde ukte kalan Lemina.Bambaşka bir herifti yav billur geçiyordu rakiple defans top çıkarırken ama işte çok sakatlandı bizde.
Artık başka bir evrende en güzel halinle diyelim.
Tek bizde degil:
Screenshot_20230710_170046_Flashscore.webp

Leminayi bende çok begenirdim ama bir profesyonel oyuncunu 10 sene içinde bu kadar az oynamamali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt