Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Carvalhoboyu kısa stoper
bi cannavaroyu bilirim
birde masheranoyu
başka varmı yahu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carvalhoboyu kısa stoper
bi cannavaroyu bilirim
birde masheranoyu
başka varmı yahu?
Aynı tipte daha teknik teklif yaptık 4m, kabul etmedilerBadou iyi hosta o tip saga sola deli gibi kosan adamlarin teknigi hep eksik oluyor teknigi iyi olanlarda zaten milyon eurolar gelmiyor
Bir bjk maci hatirliyorum bir pres yaptilar badou dagilmis topu yari sahaya getirememistik yedekte olsa guzel olur ic saha zayif takimlara dominasyon kurarsin kafa kafaya takimlara daha ayagi duzgun oyuncunu kullanirsin hem cigerli hem ayagi duzgun toreria var iste oda bu fiyatlara sansa gelir
O tip adam varsa hayir demem tanimiyorum oyuncuyuAynı tipte daha teknik teklif yaptık 4m, kabul etmediler
![]()
Mady Camara - Oyuncu profili 23/24
Mady Camara, 27, Gine ➤ Olimpiakos Pire, 2018'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 28 Şub 1997, Matam, Ginewww.transfermarkt.com.tr
Aynı tipte daha teknik teklif yaptık 4m, kabul etmediler
![]()
Mady Camara - Oyuncu profili 23/24
Mady Camara, 27, Gine ➤ Olimpiakos Pire, 2018'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 28 Şub 1997, Matam, Ginewww.transfermarkt.com.tr
Puyol 1.80 bile yok bildigimyok ya onlar çok kısa değiller
vardır ikiside 1 87 filan
İvan Cordobaboyu kısa stoper
bi cannavaroyu bilirim
birde masheranoyu
başka varmı yahu?
1.78 PuyolPuyol 1.80 bile yok bildigim
Puyol 1.80 bile yok bildigim
Ayrıca oyun kurgusuyla alakalı bir şey bu. Hoca listesine 1 numara olarak yazdığı oyuncuyu nasıl bir kurguda oynatacağını da biliyordur herhalde. Orhan Uluca'nın yorumunu artniyetli almamak lazım. Sadece öyle bir dipnot düşüyor ki o da önemli olanın oyun kurgusu olduğunu söyledi aynı zamanda.Millet ferdiden bek yapiyor biz angelino uclude oynamis diye tribe giriyoruz. Defansif gorevini arttirilsin 1-2 tik daha az skor katkisi yapar bitti gitti. Stoperi santrafor yapmiyoruz yani.
United'dan Lisandro Martinezboyu kısa stoper
bi cannavaroyu bilirim
birde masheranoyu
başka varmı yahu?
Abi puyol bu yakin gecmisin en ozel stoperlerinden biri hayrandim bu adama dziku degiloha harbi 1 78 miş
o boyla o heybeti nasıl oluşturmuş
Dakika bazlı bakarsak 3. sırada yer alıyo reis..Adam 5. sıradaymış bu konuda ligde. Çok da iyi durmuyor.
Midsjo yerine ben de böyle birini isterdimParedes yerine bunu terich ederim
Millet Ferdi'den bek yapıyor sonra tek bir hedef maçı kazanamayıp şampiyonluk kaybediyor. Sorgulamak kötü bir şey değil. Gelmesin falan da demiyoruz ama Ferdi ve FB üzerinden mantık yürütmek pek doğru değil gibi. Allahtan Boey var.Millet ferdiden bek yapiyor biz angelino uclude oynamis diye tribe giriyoruz. Defansif gorevini arttirilsin 1-2 tik daha az skor katkisi yapar bitti gitti. Stoperi santrafor yapmiyoruz yani.
United'dan Lisandro Martinez