Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayv zaten parades yangınını ben aslında birazda driblingci 8 no istediğim için harlıyorum

öyle bir hal aldı ki parades tartışılmaz hale geldi

öyle dendiği gibi bize acayip güç katacak bir herif değil parades
ha cl için bizi daha stabil yapar ama lig için bu kısırlaştırır

hepimiz bu konuda hemfikiriz bize NET DRİBLİNGCİ 8 lazım bu öncelikoğluöncelik olmalı
Renktaş net dribligci 8 no kim mesala cidden merak ediyorum?

yayv zaten parades yangınını ben aslında birazda driblingci 8 no istediğim için harlıyorum

öyle bir hal aldı ki parades tartışılmaz hale geldi

öyle dendiği gibi bize acayip güç katacak bir herif değil parades
ha cl için bizi daha stabil yapar ama lig için bu kısırlaştırır

hepimiz bu konuda hemfikiriz bize NET DRİBLİNGCİ 8 lazım bu öncelikoğluöncelik olmalı
Eyvallah reis ben Parades'i çok bilmem. Son zamanlarda sahadan çok kenarda gördük zaten.

Geçmişten aklımda kalan geriden oyun kuran bir oyuncu ama sert oyuncuydu. Seri, Thiago tarzı yumuşak oyun kurucu değildi.

Torreira'yı önde preste kullanıp arkasında bekleteceksek olabilir diyebilirim ama daha çok İcardi'nın bonusu gibi görüyorum. İcardi'yi mutlu edecekse içimiz kan ağlasa da ne diyelim gelsin :red:

Bu sene geçiş oynayamayız, geçiş oynayınca kilit açamadığımızı geçen sene sıklıkla gördük.

Takımın sette daha iyi oynamayı öğrenmesi lazım, hibrit bir oyun ya da maçına göre takılmak lazım.
geçen sene biz özellikle orta yayda ve kendi yarı sahamızda kaptığımız toplarla hızlı çıkıp gol arıyorduk genelde ve gayet başarılıda olduk.Bu geçiş oyununa örnek değil mi?

Detay yazıyorum bilmem farkında mısın ben söyleyene kadar Angelino detay giren var mı? (Ben kulübü peşin istiyor şuan masadaki rakam bu şeklinde yazdım transferdeki sorunu ifade ettim, kaç zaman sonra basın yazdı)

Paredes detay giren var mı?

İcardi daha önce yazıldı mı benden önce net bir şekilde?

Ne kadar kötü niyetlisiniz ya...

Oyuncunun adını doğru yazarsan sevinirim, menajeri ile net bir şekilde görüşüldü, kendisi istekli değil velev ki Real Madrid rotasyonunda kalmak istiyor, bunları da söyledik, Bakasetas da alt sıralarda yüksek maliyet olmaksızın 10 numara için plase isim şeklinde ilgilenilen bir isimdi, bir kulübün sadece bir stratejisi, eksik mevkiler için birer isimlik listesi mi oluyor sanıyorsunuz merak ediyorum...

İddianı kanıtlamak zorundasın Angelino imkansız mesajımı at görelim.
Sen 10 + 2 milyona Angelino ile anlastik demedin mi?

sergio için bir piyango vurabilir mi acaba arabistandan yedek beklemek için maaşı çok yüksek

Eger ki Ceballos olayi dogru ise Thiago olayi da dogrudur. Angelino, Torreira, Muslera, Icardi, ceballos

Sanirim Mata oyuncularla bir iletisimi söz konusu

geçen sene biz özellikle orta yayda ve kendi yarı sahamızda kaptığımız toplarla hızlı çıkıp gol arıyorduk genelde ve gayet başarılıda olduk.Bu geçiş oyununa örnek değil mi?

Evet zaten böyle oynadık sıklıkla, attığımız goller az pasla hep.

Çok pasla gol atmayı da öğrenmeliyiz, geçen sene çok gol yemesek de ciddi kontra yedik ve bunu Nelsson ile Boey iyi savundular, her zaman böyle olmaz. Topu kaptırıp geri koşmaktan beziyordu oyuncular çoğu zaman.

Kerem’in de en negatif yönüdür zira topun kıymetini bilen oyuncu sayımız az.

Bu sene geçiş oynayamayız, geçiş oynayınca kilit açamadığımızı geçen sene sıklıkla gördük.

Takımın sette daha iyi oynamayı öğrenmesi lazım, hibrit bir oyun ya da maçına göre takılmak lazım.

yerleşik savunmaya karşı set için angelino + icardi sorunları çözer mi? mertens/kerem vs. ekstra dar alan becerilerini de hesap ederek.

Eger ki Ceballos olayi dogru ise Thiago olayi da dogrudur. Angelino, Torreira, Muslera, Icardi, ceballos

Sanirim Mata oyuncularla bir iletisimi söz konusu

okan hoca dedi ya erden timurla planlama yaptık dün gece ( o röpu verdiği günün) diye orada matanında olduğunu söyledi

teklif yapmışlar zaten

kessie guendezi alabileceğimiz ikili
Marsilya'dan bu 8'de kapabiliriz. Topçunun hasıdır ama Faslı :red:

Bir de bacaklar Gedson gibi, gelirse ilk haftalar kız Gedson diyebilirler.

ounahi_OM.jpg

yerleşik savunmaya karşı set için angelino + icardi sorunları çözer mi? mertens/kerem vs. ekstra dar alan becerilerini de hesap ederek.

Çözebilir zira Angelino önemli bir ekleme olur bu konuda.

Takımın iki tane temel sorunu var.

1. Dribbling yapabilen oyuncu sayımız çok az.
2. Kilit pas atabilecek oyuncu sayımız az.

Son pas kalitemizin kötü olmasına sebep oluyor bunlar da, gelecek oyuncuların bu noktalarda fayda sağlaması önemli.

Her şey bittikten sonra hatırlamıyoruz ama sıklıkla geri koşan, Boey, Kerem vs’nin çok fazla son pas hatası yaptığı bir takımdık. Mertens bu noktada iyi bağlantıcı olsa da o da bitirmede kötüydü. Dolayısıyla zayıf yönleri iyi analiz edip yükseltmek lazım.

Evet zaten böyle oynadık sıklıkla, attığımız goller az pasla hep.

Çok pasla gol atmayı da öğrenmeliyiz, geçen sene çok gol yemesek de ciddi kontra yedik ve bunu Nelsson ile Boey iyi savundular, her zaman böyle olmaz. Topu kaptırıp geri koşmaktan beziyordu oyuncular çoğu zaman.

Kerem’in de en negatif yönüdür zira topun kıymetini bilen oyuncu sayımız az.

işte bunu doğru oyuncularla kurgulamak çok önemli hem kerem hem zaniolo hem mertens hızlı oyun oynarken çokça top kaybederken arkalarında thiago profili çok da bekleneni vermeyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt