Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim döküldü

Badou dışında dökülen yok. Diagne bile EPLde az çok iş yaptı.

Gerçi sana göre 6 ay sakat kalan Marcao dökülmüş oluyor adam sakatlık dışında düzenli oynadı.
reis istatistiği bilmiyorum ama toplam 10 maç oynamamıştır yav
biraz abartmışsın bence
marcao'dan umutluydum çok. belki bu sene oynar.

Adam oynadığı maçlarda hep iyi perform verdi ama bu sakatlık illeti nereden çıktı acaba. Bizde böyle sakatlanmayan adam tüm sezon sakattı şaka gibi
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama transfer sürecinden dolayı sezon başı antrenmanlarına katılmamıştı muhtemelen sakatlanmasındaki 1 numaralı sebebi de bu olabilir burada hem oyuncu hem Sevilla'da suçlu adamlar 1.5 ay cimri pazarlığı yapıp 3-5 m euro az vermek istemesinden kaynaklanıyor. Eğer ki Haziran 15-20 arası 15 m euro + 2-3 m euro bonus verip sezon başı hazırlık döneminde Sevilla'da olsa sakatlanmazdı.

Boey
Torreria
Yerli olarakta abdül ile kero
Santrafor da icardi elzem bizde

Gerisi parayı getiren gidebilir 👍

Davinson’u son dönemde izlemedim @Berk Can ve @Cihan Ağzıkara daha hakimdir ama ilk geldiği dönemde muazzam stoperdi gözümde.

Geçen sezonun son maçlarında taraftar sahaya inip dövecekti neredeyse. Hata yaptıkça psikolojisi çöktü, psikolojisi çöktükçe daha fazla hata yaptı. Florya rehabilitasyon merkezinde kendine getirebilirsek çok iyi bir transfere dönüşür. Nelsson'u gönderirsek alınabilecek bir risk olur bence. Hızıyla ve gücüyle bizim ligin içinden geçer.

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama transfer sürecinden dolayı sezon başı antrenmanlarına katılmamıştı muhtemelen sakatlanmasındaki 1 numaralı sebep Sevilla'nın 1-1.5 ay cimri pazarlığı yapıp 3-5 m euro az vermek istemesinden kaynaklanıyor. Eğer ki Haziran 15'de 15 m euro + 2-3 m euro bonus verip sezon başı hazırlık döneminde Sevilla'da olsa sakatlanmazdı.
Olabilir, marcao sezon başlarında biraz large bi adam zaten. Formunu bulması falan 1.5 ayı buluyordu bizde de. Sakatlanmasaydı zaten her türlü oynardı, ondan iyi stoper yok sevillada

Hazırlık maçı bu dediğin için kıstas değil. Sezon içerisinde değerlendirilebilecek bir durum bu.

Nelsson satılmadığında ilk maçında 45 dk rezalet oynamıştı sonrasında kötü maçı yok neredeyse.
Yok ya gitmek isteyen kim varsa takım için oynamıyorlarsa diyorum. Bugünkü maç özelinde söylemedim. Daha düne kadar Nelson boey kalsın mutlaka diyordum. Ama gerçekten de erden Timur un söylediğine inanıyorum. Giden her oyuncunun yeri bir şekilde dolar. Geçen sezon marcao ya kızmıştım ama Abdülkerim denen adam yokluğunu aratmadı çok şükür.

reis istatistiği bilmiyorum ama toplam 10 maç oynamamıştır yav
biraz abartmışsın bence
marcao'dan umutluydum çok. belki bu sene oynar.

Neyi abarttım sakatlanmış adama iş yapmadı diyorsun ve hala bu manyaklıkta ısrar ediyorsun.

Nisanda düzeldi anında oynattılar sonrs yine sakatlandı.

Angeliño, Sanchez… yabancılar toplu halde aynı ana dilini konuşacak bu gidişle

Bizide kursa başlatacaklar

Antalyaspor galiba Haji Wright'ı satmış olabilir. Bukka, Stefan Mitrovic, Zymer Bytyqi, Erdoğan Yeşilyurt transferlerini bitirmek üzerelermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt