Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan ve zaniolo kalacaksa rashica lüks olur. Morutan bonservis ile gidecekse gitsin gelsin rashica yoksa 3 tane sağ açık olur takimda, ki yunus ile 4. Ya 10 numara almalıyız ya rashica şu an ki durumda. Morutan da 10 oynar ama avrupada daha mücadeleci 10 lazim, defansif zaafiyet yaratır. Taraftar rashica konusunda gereksiz baskı yapmamalı, iyi oyuncu ama bu paralara beklenebilir, acil gerekli hamle değil. Forvet, orta saha, sol beki çözmek lazım önce.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne gibi bir benzerlik kurdun anlamadım

paredes kerem antonio veya benzeri vs geliyor ama nelsson gidiyor

yani kalite olarak sorunum yok ama bariz yaşlanıp maaş bütçesini satamayacak şekilde artırmaz mı bunlar

fazlaca kısa sürede doyacak adama bayılmayalım diyorum sadece

tabi basında adı çıkanlar üzerinden konuşuyorum

yani kalite olarak sorunum yok ama bariz yaşlanıp maaş bütçesini satamayacak şekilde artırmaz mı bunlar

10 numara pozisyonuna u23 bir adam gelecek gibi hissediyorum.

Morutan ve zaniolo kalacaksa rashica lüks olur. Morutan bonservis ile gidecekse gitsin gelsin rashica yoksa 3 tane sağ açık olur takimda, ki yunus ile 4. Ya 10 numara almalıyız ya rashica şu an ki durumda. Morutan da 10 oynar ama avrupada daha mücadeleci 10 lazim, defansif zaafiyet yaratır. Taraftar rashica konusunda gereksiz baskı yapmamalı, iyi oyuncu ama bu paralara beklenebilir, acil gerekli hamle değil. Forvet, orta saha, sol beki çözmek lazım önce.

morutan iki haftaya şutlanır

2si yedek zaten

ucu de gelmez rahat ol

Kerem Paredes ikilisinden bence tek biri gelmeli. Üstüne bunlardan biri geldigi an Oliveira gitmeli.

Sonra Midtsjö'de yollayip, oraya genc, onun seviyesinde maas alan ve sonra satilabilecek bir OS gelmeli. Mertensi yedege cekiyorsak, oraya bile bence cok yasli adam alinmamali. Söyle 24-27 yas arasi, daha doymamis ve 2 sene sonra geri Avrupaya transfer olmayi isteyen biri bence iyi olur.

Rashica en az Icardi kadar önemli transfer özellikle Avrupa ve zorlu maçlarda sahada daha kompakt yardımlaşmalı alanları daraltmak gerektiğinde en iyi kanat oyuncumuz geçen sene Boey'in enerjisini bile doğru kullanmasını sağladı tüm yük Boey'e binmedi sürekli yardım ederek rakiplerin gelmesini engelledi.

Bu sene daha da kritik olacaktır ön bölgede Kerem-Icardi-Rashica uyumu artarak devam eder bu sene daha çok gol ve asist yapacaktır oyuncular artık ne yapmaları gerektiğini kimin nerede duracağını ezberlemeye başladı o yüzden ezber futbolu bozmamak lazım.

Hicbiri kerem dahil rashica tarzinda degil. Oyle oyuncuya ihtiyacimiz olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt