Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
boey sanchez akerim angelino
torreira paredes
zaniolo kerem d. kerem a.
icardi

bu ilk 11 sizce geçen seneki 11den daha iyi bir oyun oynar mı

transfer böyle kapanırsa ilerleme kaydetmiş olur muyuz
Sol bek sorununu çözmüş oluruz. 3 yerliyi tutturmuş oluruz. Pres gücümüz düşmüş olur mu bilmiyorum. Perades ve Kerem demirbay ın performansı görmeden birşey söylemek yanlış olur. Ama geçen sezonki oyun kurgusunda sağ kanat aksar. Sanchez in de Abdül ile uyum süreci sıkıntı doğurabilir. İşte o yüzden Okan buruk takımdan kimseyi kaybetmek istemiyorum diyor.

200w.gif

Demirbay yerine muldur -genc olduğu için
Parades yerinede daha tempolu birisi olmalı Okan hocanin oyununa uyan tarzida yok ustelik

bizim gibi avrupanın b klasman takımları ayak kalitesi artsın pas kalitesi artsın vb sebepleri abartarak fizik kaliteden taviz vererek asla başarılı olamazlar

tabiki takımın özellikle bazı mevkilerinde nu kalite aranır ama takımın tamamını a klasman takımlarda oynayıp büyük oranda fizik kalite yetersizliğinden dolayı gözden düşmüş oyuncularla doldurmamak lazım

Demirbay yerine muldur -genc olduğu için
Parades yerinede daha tempolu birisi olmalı Okan hocanin oyununa uyan tarzida yok ustelik
Müldür bence çok abartılıyor normal oynadığı dönemlerde de çok ekstra özelliğini görmedim yerli olarak eli güçlendirir ama Ali Turap'a o şansı versek daha iyi olabilir.

Rahatsız mısın, yoksa numara mı yapıyorsun?..O mesajımda Uğur ve Ümit den bahsettim; var mı itirazın?..

Barış' ın ismini latife olsun diye andığımı bir sen anlamadın belki de!..

Bu arada, Kerem' i bir kez bile tam maç izlemedim. Gelsin veya gelmesin derdinde hiç değilim yani...
Kardeşim sorun yok, lig içi transferler zaten kapsam dışında da yine de "gelsin" demekte kabul ettim manası var zaten. Ben 30 yılda bulamamıştım sen 40 yılda bulmuşsun, başarıdır ama totalde söylediğim yüzde olarak düşüktür.Artik takım da kaliteli,vizyon da ileri.Bu toptan kalitenin altına düşmeyelim derdindeyiz.

Orkun,Salih de başarılı olamaz.Nuri de olmazdı bizde elit seviye görmüş.Daha çok söylemek istediğim oyuncu profili,ne bekliyoruz ne planlıyoruz ne istiyoruz? Beklenti ilk 11 oynasın, Oliviera+Mertens 'en forma kapsin mı yoksa pasaport avantajını kullansın arada takılsın mı? Artık kabullenmek gerekirse Erdem Timur'un vizyonuna göre seviye atlamış bir takım ve transfer hamleleri var.Ona göre değerlendirme yaptık, tarihsel süreçte de maalesef yüzde 80,90 olumsuz olmuş bu tarz transferler.Benzer durum Hagi,Popescu, İlie gibi elit Romenler yerine Bratu,Tamas,Petre ya da Cikaldou,Morutan gibi alt seviye transferde de yaşandı...
Şimdi Romanya'dan oyuncu alalım mı renktaslar desem beni taslarsiniz benzer durumda gurbetçi alalım diyerek hata riskini yukarı çekiyorsunuz.
O zaman sahaya 3. Yerliyi sen seç. 11 oynayabilecek yerliyi bulalım ve satın almaya çalışalım.
Kaleye Trabzon vermediği sürece yerli bir kaleci koyamazsın ki Trabzon vermez. Boey kalırsa sağ bek kimi getirirsen getir oynatamazsın ki Mert falan gelmek istemez fenerli olduğu için. Defansa 2 yerliyi koysan hergün küfür yersin. Çağlar gelmez Merih gelmez. Sağda yunus desen bay desen zaniolo var alırsan rashica var seni linç ederler. Forvette icardi mi bir yerli mi? Sol beke angelinho alırsan onu kesemezsin? Ya mertens ya da Sergio yerine birisini koyacaksın. Bu durumda ya Berkan Sergio yerinde oynayacak perades almayacaksın, ya yunus ya da barışı forvet arkası koyacaksın mertensi oynatmayacaksın. Vs. Vs.

O zaman sahaya 3. Yerliyi sen seç. 11 oynayabilecek yerliyi bulalım ve satın almaya çalışalım.
Kaleye Trabzon vermediği sürece yerli bir kaleci koyamazsın ki Trabzon vermez. Boey kalırsa sağ bek kimi getirirsen getir oynatamazsın ki Mert falan gelmek istemez fenerli olduğu için. Defansa 2 yerliyi koysan hergün küfür yersin. Çağlar gelmez Merih gelmez. Sağda yunus desen bay desen zaniolo var alırsan rashica var seni linç ederler. Forvette icardi mi bir yerli mi? Sol beke angelinho alırsan onu kesemezsin? Ya mertens ya da Sergio yerine birisini koyacaksın. Bu durumda ya Berkan Sergio yerinde oynayacak perades almayacaksın, ya yunus ya da barışı forvet arkası koyacaksın mertensi oynatmayacaksın. Vs. Vs.
Abdülkerim -Kazimcan-Kerem,olmazaa
Berkan -Toreara yaparım orta sahayı.Daha da problem olursa kaleciyi yerli yaparım(BJK Ersin'le bile şampiyon oldu), oyun gücü her zaman daha önemli,oyun gücünü de sağlayan orta saha.(Şu takıma Cikaldou -Taylan-Emre Akbaba orta sahasını koy gene çöp olur)Hadi diyelim çok da sıkıştım Emin -Abdulkerim bile yaparım hani!

Bu sezon benim en büyük korkum zaniolo nun takımın iyi pres gücünü azaltma ihtimali. Bugün çok izleyemedim nasıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt