Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZ'de oynayan Tijjani Reijnders aradığımız b2b orta saha oyuncusu, ama AZ en az 25m€ istiyormuş. Çılgın para.

ah şöyle nelsson marcao bulduğumuz gibi 8 numaraya da frattesi gibi birini bulabilsek

paredes kerem thiago şu son dönemde orta sahamız için çıkan isimler

😑

Kardeşim sorun yok, lig içi transferler zaten kapsam dışında da yine de "gelsin" demekte kabul ettim manası var zaten. Ben 30 yılda bulamamıştım sen 40 yılda bulmuşsun, başarıdır ama totalde söylediğim yüzde olarak düşüktür.Artik takım da kaliteli,vizyon da ileri.Bu toptan kalitenin altına düşmeyelim derdindeyiz.
Selçuk adam seninle aynı fikirde.Sana destek vermiş efsane dedikleri de uğur vs gibi sözüm ona az Biraz varlık gösteren iki kişi idemiş.Haklısın demiş.Yanlış anlamışsın siz kardeşsiniz.Fikirdaşsınız aynı fraksiyondasınız.

Abdülkerim -Kazimcan-Kerem,olmazaa
Berkan -Toreara yaparım orta sahayı.Daha da problem olursa kaleciyi yerli yaparım(BJK Ersin'le bile şampiyon oldu), oyun gücü her zaman daha önemli,oyun gücünü de sağlayan orta saha.(Şu takıma Cikaldou -Taylan-Emre Akbaba orta sahasını koy gene çöp olur)Hadi diyelim çok da sıkıştım Emin -Abdulkerim bile yaparım hani!
Tamam Cl ye kazımcanla çıkarsın. Saakatlıl veya ceza olursa dübois oynar. Angelinho ya para vermeye gerek yok.

Havada Erden Timur kokusu alıyorum transfer duyumları vs. çok sessiz her an hiç duyulmamş bir yıldız transferi açıklanacak gibi geliyor.

okan hoca yusufla ilgili net karar vermeli. yusuf gayet yetenekli ama gecen sezon gibi hic oynamazsa o odedigimiz 6m€ çöpe atmis oluruz. eger planlarinda yoksa belcikaya kiralayip degerini artirmaya calisalim bari.

okan hoca yusufla ilgili net karar vermeli. yusuf gayet yetenekli ama gecen sezon gibi hic oynamazsa o odedigimiz 6m€ çöpe atmis oluruz. eger planlarinda yoksa belcikaya kiralayip degerini artirmaya calisalim bari.
Neden Belçika? Teklif mi var?

200w.gif
bu kım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt