Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılmamış transfer kuralları!
-Afrika kökenli siyasi stoper olmaz.
-Genç Rumen olmaz.
-Yerli oyuncuya çok para verip alınmaz.
-Soru işareti forvet olmaz.
-Ön liberosuz şampiyon olunmaz.
-Gurbetçiler tutmaz 😁
Şunun yanında şöyle bir oyuncu olsa çok iyi oynar denilen oyuncudan olmaz

4108 numaralı postuma kalp at
IMG_20230711_021541.webp

20 Nelsson
30 sponsor
6 Mustafa
Neredeyse 56 milyonluk butce olabilir.

angeliño transferi çok iyi dursa da 3 yerli kuralını iyice sövülecek hale getiriyor.

nelssonun satıldığı durumda ne yaparsam yapayım geçen seneden çok daha fazla güçlendiğimiz bir yapı ortaya çıkaramıyorum.

zaniolo/rashica durumunda sağ kanat kilit.
st icardi, kilit.
6-8 torreira, oliveyra, paredes dersek kilit.

boeyi kesecek türk futbolcu yok zaten, angelino gelirse sol bek direk kilit.

biz bu işin içinden çıkamayız, hücumda yerli kullanmaktansa sol bek ya da kaleyi yerliye vermekten daha akılcı bir çözüm kalmıyor.

hani 442 icardi - barış yapsan zaniolo vs. bu oyuna mümkün değil. bir çözümü yok bunun.

----------------------Uğurcan-------------------
Boey----Davinson---Apo----Angelino
-----------------------Zakaria-------------------
--------------------------------Torreira----------
---------------Ziyech-----------------------------
Rasica----------------------------------Kerem
-------------------------İcardi---------------------

Biraz hayal kuralım.

5 senedir profesyonel futbol oynamayan Talisca'ya 20-25m falan bağlamanın mantığı var mı ki

Abdülkerim -Kazimcan-Kerem,olmazaa
Berkan -Toreara yaparım orta sahayı.Daha da problem olursa kaleciyi yerli yaparım(BJK Ersin'le bile şampiyon oldu), oyun gücü her zaman daha önemli,oyun gücünü de sağlayan orta saha.(Şu takıma Cikaldou -Taylan-Emre Akbaba orta sahasını koy gene çöp olur)Hadi diyelim çok da sıkıştım Emin -Abdulkerim bile yaparım hani!

Katılmıyorum. Kaleci çok çok önemli. Sen oyun gücü diyorsun döner iki saçma gol yer takımda ne moral kalır ne de iştah. Belki bir iki maç kotarırsın sonrası kasırga. Kaleci çok önemli en az golcü kadar.

bu çocuğu nereden tanıyorum diye düşünüyordum, bu bizim gündeme gelmişti devre arası sanırım karakullukçu yayında açıklamıştı. benfica 14m'ye almış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt