Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da bir yorum yapsanız be hocam, 10. Ev Mars akrep, Plüton akrep, Gad Akrep, 12. Evde yay stelyumu var 😎😁
sen zaten bilyosun gibi,bana gerek yok : )güçlü bi kişiliğin var akrepten ötürü,kariyerde bu sene gelişmeler olmus olmalı.yer değişikliği belki ev ve ailede.ama bilincaltın da cok dalgalı senin.hem özgürlük istiyo,hem kısıtlanıyo gibisin bazı sebeplerden.uzak ülkelerle alakan olabilir.mayıs 2024te rahatlarsın

Sözleşme maddesi yüzünden zoraki 3 ay oynattıkları, onlarla maç yapmayı bırak kampa dahi gitmek istemeyip s. çekip apar topar kaçan, Gençlerbirliği’nin yetiştirdiği Arda Güler’i gevelemekten bıkmadılar yahu

takımda 40 metreye 50 metreye ters top atan yani o meşhur dioganal pas atan tek topçu oliviera.Bugün son 16 maçımızın özetlerini izledimde.Hakketten o kadar da gömdüğümüz kadar kötü değilmiş oliviera
içerdeki kayseri macından sonra bozdu

ön yargılarımız var hepimizin haklı olarak misal berkan için bedne bırak Galatasaray topçusu süper ligte bile oynayamaz diye düşünüyordum ama geçen sene son poriyotta olsun bu seneki hazırlık maçlarında olsun bence muthiş oynadı.Morutana zaman lazım ve ısrarla söylüyorum kendine güvenmesi lazım.
Bence Berkan'ı oynatan kaliteli omurga.Arkası sağlam yanlar bekler sağlam.Yerli olduğu için de sırıtmıyor büyük patlama da beklemiyoruz görevni yapsın ayrılsın.Ama Morutan İcardi ile uyum sağlayacak vizyonu yakalaması zor gözüküyor baskısız bir takımda başarılı olur bence.

reis plüton akrep makrep bunları nerden öğreniyoruz
Baba Sergen daha iyi bilir ama yinede 30 a kadar burcunun 30 dan sonra yükselenin etkisi daha çok görülüyor. Aşkta nasılsın Venüs üne bakabilirsin. Örneğin Venüs akrep diyelim yaz arama motoruna seni anlatsın. Merkür iletişim biçimin, Ay burcun duygularını yönetim şeklin, çok güzel merak uyandırıcı konular.

Bence Berkan'ı oynatan kaliteli omurga.Arkası sağlam yanlar bekler sağlam.Yerli olduğu için de sırıtmıyor büyük patlama da beklemiyoruz görevni yapsın ayrılsın.Ama Morutan İcardi ile uyum sağlayacak vizyonu yakalaması zor gözüküyor baskısız bir takımda başarılı olur bence.
Denemeden bilemeyiz. Bir de morutanin uzun pasları iyi o acidan faydali olur

Morutan Yusuf Yunus Sat Kirala Tut denklemini nasıl yaparsınız?
Yusuf büyük ihtimalle antrenmanda Okan hocaya saygısızlık yapmıştır o yüzden satılmalı.Morutan ve Yunus'u kadroda görmek isterim ama Yabancı Kural'ı ve Uefa Listesi'ne altyapı oyuncusu yazdırma zorunluluğundan dolayı Yunus yerine Morutan kiralanır :D

Alpaslan Öztürk: "Hala hedefim var. Ben tekrardan milli olacağım."

:puhaha:

İcardi panenka kaçırdı bir sonraki maç içiden geçti rakibin.Sıfır etkilenme.

Morutan'ın top direkten döndü hayata küstü.andone vardı zamanında o da nazlıydı.

Baba Sergen daha iyi bilir ama yinede 30 a kadar burcunun 30 dan sonra yükselenin etkisi daha çok görülüyor. Aşkta nasılsın Venüs üne bakabilirsin. Örneğin Venüs akrep diyelim yaz arama motoruna seni anlatsın. Merkür iletişim biçimin, Ay burcun duygularını yönetim şeklin, çok güzel merak uyandırıcı konular.
sen zaten çözmüşsün işi,çok merak ediyosan astro.com var.oraya dogum bilgilerini gir,her haritana bakabilirsin.yıllık,progressed harita.tanıstıgın bayanların dogum bilgilerini girip kompozit,yani ortak ilişki haritası da cıkarabilirsin.ve bu ortak haritayı bi dogum haritası gibi yorumlayabilirsin,merkure venuse vs bakıp;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt