Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen zaten çözmüşsün işi,çok merak ediyosan astro.com var.oraya dogum bilgilerini gir,her haritana bakabilirsin.yıllık,progressed harita.tanıstıgın bayanların dogum bilgilerini girip kompozit,yani ortak ilişki haritası da cıkarabilirsin.ve bu ortak haritayı bi dogum haritası gibi yorumlayabilirsin,merkure venuse vs bakıp;)
Sinastri diyorsun bu arada yaptığım iş gereği her yerde bayan var ve sürekli onlarla iletişim halindeyim. Çizgiyi bozmadan devam ediyoruz çünkü dezenformasyona çok müsait bir iş.

Morutsan klas bi adam sadece özgüvene ihtiyacı var.O özgüveni aldıktan sonra 15m euroluk oyuncu olabilir.Mertensin mevkisinde denenmesi lazım önümüzdeki hazırlık maçlarında

[/QUOTE]
İcardi panenka kaçırdı bir sonraki maç içiden geçti rakibin.Sıfır etkilenme.

Morutan'ın top direkten döndü hayata küstü.andone vardı zamanında o da nazlıydı.

Bu tip yalan yanlış ifadelerden kaçınalım.

Yok direkten dönmüş yok diğeri nazlıymış.

Andone’nin hele futbol hayatını bitirdik sayılır.

Sinastri diyorsun bu arada yaptığım iş gereği her yerde bayan var ve sürekli onlarla iletişim halindeyim. Çizgiyi bozmadan devam ediyoruz çünkü dezenformasyona çok müsait bir iş.
anladım : ) kompozit ortak harita ve sinastiri de ilişki haritası evet.kolay gelsin sana

Yalan yanlış değil bunlar benim görüşüm.

"Andone'nin hele futbol hayatını bitirdik sayılır" Bu da sizin görüşünüz bence yalan ya da yanlış değil saygı duyuyorum.

"Andone'nin hele futbol hayatını bitirdik sayılır" Bu da sizin görüşünüz bence yalan ya da yanlış değil saygı duyuyorum.
[/QUOTE]

Görüş değilki bu, bir şey iddia ediyorsun elinde done yok.

Andone’nin Rize maçındaki sakatlığı bitirdi adamı, bu da görüş değil.

paredes,lo celso ve icardi 3 lüsü popescu,hagi ve ilie gibi olabilirdi

Görüş değilki bu, bir şey iddia ediyorsun elinde done yok.

Andone’nin Rize maçındaki sakatlığı bitirdi adamı, bu da görüş değil.
[/QUOTE]
Nazlıydı dedim bu benim görüşüm.Görüş değil demeniz de sizin görüşünüz yine saygı duyarım.

tahmin ettiğim gibi bütün transferlerde vadeli ödeme olacak bonserviste,cok belli.dogru karar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt