Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah yaptıkları yayında külüp 12 milyon istiyor daha çok işi diyorlardı yavilk defa bir işe yaradılar
ikisi de yaşlı kurt resmen
tuzağa çektiler hocayı
direk iş bitti mi demiyor da antrenmanlara ne zaman gelir diyor
utanmadan şimdi ne zaman gelir diye mi sordularKaçak dövüşme, önce cevap ver. Arkamdan atıp tutma.gece gelir tüm haberleri okur ben demiştim diye zırvalar xd
he o ayrı bi halt bildikleri yok tabiSabah yaptıkları yayında külüp 12 milyon istiyor daha çok işi diyorlardı yavutanmadan şimdi ne zaman gelir diye mi sordular
Boşa demedik.Üst üstte 2 nöbettir ilk mesajı atıyorum, geçen nöbette müspet haberler oldu bu nöbette güzel haberler devam edecektir.

Ben Rieder diyorum gençler...Baturina
9€
bonservis
sözlesme 3+1
serbest kalma bedeli
ilk sene 35
ikinci sene 50
almanyada yaşayanlardan hiçmi izleyen yok demirbayı,nasıl oyuncu tempolumu kimi 8 diyor kimi 10 oynar diyor
Sadece futbol değil de tüm branşlarda Avrupa maçlarında SOCAR olacak sanırım. Anlaşmada 5 milyon dolar + başarı bonusu sanırım.Akıyor maşallah.
Nelsson um gidiyorm u Melik!?Kaçak dövüşme, önce cevap ver. Arkamdan atıp tutma.
Olivieradan fazladır ama genelde tercih etmiyor gençken daha hareketli daha hızlıyken şuan daha statik ama daha kontrollü oyunu var.Dediğim gibi bence oliviera yolcu o sebeple Kereme kanca atmışız gibi geliyor.Oliveradan daha iyidir bana göreÖnceden dribling olarak iyiydi diye biliyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi