Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.305
- 20.718
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BAE ligi bu Saudi yada Katar değil UEFA yada FIFA için sorun çıkmazBakambuya bulaşmayalim. Sözleşme fesih felan mahkemelik olur büyük ihtimal başa bela almaya gerek yok yedek forvet için. Arabistan zaten gözde şu an UEFA da onlar lehine karar felan verir.
20 asistle nasıl 3. olmuş defanslar arasında? Bizde 3 sezonda 20 asist yapan 10 numarayı sırtında taşırlar
Her siyahiye demiyorum Bakambu adam geçebiliyor iyi şutor iyi bitirici gayet iyi transferla her gördüğün siyahi forvete abuş deme allasen
niye sallasınlar sende bıktırdın kimseye inanmıyon boktan astrolojiye inanıyon. adamın yayına başkan erden okan hoca falan katıldıbakambu sözleşme feshetse direkt fabrizio yazar,antrenmanda da hep bakambuyu cekmişler.oyuncularla konusuyo,odaklı işine.bariz salladılar.
Tespitin 10/10 rtaş ikisi de geçen ay ilgilenmiştiGeçen sezon bayağı oynamis. Şu an adsye , başaka gelse 20den aşağı atmaz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler kendinize gelin
İcardi nin olduğu takımda yedek santrafor Gomis veya Seferoviç e bile razıyım ben son 5 dakika faydalanacağımız oyuncuya milyon eurolar dökmeye gerek yok üstelik barış Alper de ileride oynayabiliyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her siyahiye demiyorum Bakambu adam geçebiliyor iyi şutor iyi bitirici gayet iyi transfer