Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu fenerliler nasıl dayanıyor düşünsenize rakibimizin kadroda Zaniolo ,Mertens ,İcardi felan var yetmiyor , angelino ,parades felan alıyorlar sen djiku , Umut Nayır 39 yaşında dzeko alıyorsun. Hakediyor fener taraftarı o yönetimi indirmedikleri için. Rezillik 😂

17798.jpg

Metin özturk firtina öncesi sessizlik dedigin de hadi lan ordan demistim ama harbiden öyleymis. Boran gibi esiyoruz mubarek

Paredes transferi için İcardi'ye, Angelino transferi için Mata'ya çok şey borçluyuz.

Özellikle İcardi resmen "gel beraber gidelim" yapıyor Paredes'e, öyle böyle değil çok büyük Cimbomlu!

Ekli dosyayı görüntüle 209686

Bugün haber düstü L‘Equipe‘e göre Paredes bizim teklifi bekletmekde, Süper Lige gelmek icin tereddüt ediyormus. Lazio Rom, Atletico Madrid ve Inter Miami den teklif bekliyomus. Dogru mu bu haber?

Olympiakos maçlarını izlediğimde beğenmiştim son hâlini.James Rodriguez ve Marcelo tam olarak bitiktiler iyi ki o transferleri biz yapmadık..

Umut nayır için sevindim kendisi lise arkadaşımın kuzeni fanatik şikeciydiler kendisi adına şikecilere gitmesine sevindim tuttuğu takıma kavuşmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt