- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Ilk defa bu yalancı doğru söylesin istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut nayır için sevindim kendisi lise arkadaşımın kuzeni fanatik şikeciydiler kendisi adına şikecilere gitmesine sevindim tuttuğu takıma kavuşmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.7’ye alir erden timurHY: "Kerem Demirbay için 1.5M Euro teklif edildi. Leverkusen 3M istiyor."
Link at hemen
Hayir gelemez abi,mutlu herif all nassrlaBonservisi yok, maaşı uygun, geçen sene gol kralı olmuş, deneyimli 2.forvete yüklü girmenin anlamı yoktu zaten hayırlı olsun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha düşük abicim maalesef.daha mı üstü? olum gizimle gizemli konuşma acayip sinir bozucu
Sol tarafta oynayabilmeside guzelSert şut çekiyor bu özelliğini sevdim.
valla bende diyorum bu ses birine benziyor amaspace müthiş
ümit özat sesli biri çıldırdı
Hoffenheim döneminde Almanya'nın prime 8 numaralarından birisiydi Leverkusen büyük yatırım yapıp aldı hatta 17-18 sezonunda Türkiye ve Almanya milli takım seçimi için birbirine girdi, çok iyi bir sol ayağı var gerek pas gerek şut konusunda fark yaratıyor bu özelliği, temposuz bir oyuncu değil hatta 3-4-3 oynayan Leverkusen de orta sahanın ikilisinden birisi olarak oynuyor oyunun iki yönünde de var tabiki hücuma daha kırık bir oyuncu 10 üzerinden 10 olan özelliği yok ama çoğu 7-8 bandındaVerecegin cevaba edeyim Burkaycigim![]()