Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.376
- 18.551
- 1.338
Hayir gelemez abi,mutlu herif all nassrla
Sergencim valla sen kimi istiyosan onun gelmesini gönülden istiyorum inan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir gelemez abi,mutlu herif all nassrla

Teşekürler Melikşah. Angeliño transferi senin sünnet olduğun gündür transfer konusunda bundan böyle yedirmeyiz seniDemirbay yıllık bilgisi henüz gelmedi Leverkusen 3.5 milyon eurodan başlamış pazarlıklara şuan anlaşılan 2.5 milyon euro bonservis şeklinde arkadaşlar.
Bakambu konusu için henüz bilgi alamadım.
All nassra gitmese inanırdım bakambuya.ama antrenman videosunda da hep bakambu varSergencim valla sen kimi istiyosan onun gelmesini gönülden istiyorum inan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam all nassrla mutlu degil.Hayir gelemez abi,mutlu herif all nassrla
umut nayir iyi topcu bu arada
3.5 tan 2.5a mi düşürmüşüz. Keşke 1.5 lara bağlasakDemirbay yıllık bilgisi henüz gelmedi Leverkusen 3.5 milyon eurodan başlamış pazarlıklara şuan anlaşılan 2.5 milyon euro bonservis şeklinde arkadaşlar.
Bakambu konusu için henüz bilgi alamadım.
Serdar’dan çok mu farklı sence
8 tane santraforları oldu saçma sapan bir planlama

İlk teklifimiz 1.5 milyon euro idi.3.5 tan 2.5a mi düşürmüşüz. Keşke 1.5 lara bağlasak
Hoffenheim döneminde Almanya'nın prime 8 numaralarından birisiydi Leverkusen büyük yatırım yapıp aldı hatta 17-18 sezonunda Türkiye ve Almanya milli takım seçimi için birbirine girdi, çok iyi bir sol ayağı var gerek pas gerek şut konusunda fark yaratıyor bu özelliği, temposuz bir oyuncu değil hatta 3-4-3 oynayan Leverkusen de orta sahanın ikilisinden birisi olarak oynuyor oyunun iki yönünde de var tabiki hücuma daha kırık bir oyuncu 10 üzerinden 10 olan özelliği yok ama çoğu 7-8 bandında
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelmezse Icardiyi evine yollarım.10 numara transferi için alternatif çok, biraz yedek forvet ile bağlantılı maliyet hususu.
Yedek forvet ve 10 numara bütçesi birbirine bağlı diyebilirim, biri daha maliyetli diğeri daha uygun şeklinde hedefleniyor. Şuan durum para 10 numaraya harcanacak gibi.
Net bir şekilde 11 Temmuz 2023 akşamı itibariyle 10 numara için ilk aday ve uğraşılan isim Baturina.