Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedeğe kim gelsin istersiniz ? 38 yaşındaki gomis bile oynamıyorum diye dert etti, yarın getireceğin isimli bir oyuncu muhtemelen problem çıkaracak,üstelik bakambu bizim lige yakın bir ligde de gol kralı olmus

10 numara transferi için alternatif çok, biraz yedek forvet ile bağlantılı maliyet hususu.

Yedek forvet ve 10 numara bütçesi birbirine bağlı diyebilirim, biri daha maliyetli diğeri daha uygun şeklinde hedefleniyor. Şuan durum para 10 numaraya harcanacak gibi.

Net bir şekilde 11 Temmuz 2023 akşamı itibariyle 10 numara için ilk aday ve uğraşılan isim Baturina.

rakplerimizin sahaya cıakrdıgı ilk 11 değerleri
1689097195661.webp

Meliksaha inanmak istiyorum ama dedikleri çıkmazsa çok fena kalbini kıracağım icin uzak duruyorum

Hoffenheim döneminde Almanya'nın prime 8 numaralarından birisiydi Leverkusen büyük yatırım yapıp aldı hatta 17-18 sezonunda Türkiye ve Almanya milli takım seçimi için birbirine girdi, çok iyi bir sol ayağı var gerek pas gerek şut konusunda fark yaratıyor bu özelliği, temposuz bir oyuncu değil hatta 3-4-3 oynayan Leverkusen de orta sahanın ikilisinden birisi olarak oynuyor oyunun iki yönünde de var tabiki hücuma daha kırık bir oyuncu 10 üzerinden 10 olan özelliği yok ama çoğu 7-8 bandında

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirbayin en kötü özelligi bence, Döner vs Currywurst sorusuna bunu tercih ettigini söylemesi.

IMG_5976-2-1170x1462.jpg

10 numara transferi için alternatif çok, biraz yedek forvet ile bağlantılı maliyet hususu.

Yedek forvet ve 10 numara bütçesi birbirine bağlı diyebilirim, biri daha maliyetli diğeri daha uygun şeklinde hedefleniyor. Şuan durum para 10 numaraya harcanacak gibi.

Net bir şekilde 11 Temmuz 2023 akşamı itibariyle 10 numara için ilk aday ve uğraşılan isim Baturina.
Gelmezse Icardiyi evine yollarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt