Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Kolay olduğunu kimse söylemedi ama uğraşılan o.Baturina falan deme gelmez o çocuk olacak iş değil o
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay olduğunu kimse söylemedi ama uğraşılan o.Baturina falan deme gelmez o çocuk olacak iş değil o
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saygı duyarım abi10 numaraya bütçe harcanacağı geçen yıl ocaktan belliydi, muhtemelen eylüle sarkar o mevzu.
Yedek forvet bütçesiyle alakası yok diyebilirim ben de buna.
Kendileri soyledi ailesi mutsuzmus avrupaya donmek istemislerBu haluklar 1 hafta önce bakambu klübüne yeni geldiğini bile bilmiyor olabilirler.
Abi psg bize altyapı oyuncusu kiralar mi acep u21 icinFenerin yerinde olsam 442 oynarım başka formasyon düşünmem.
10 numaraya bütçe harcanacağı geçen yıl ocaktan belliydi, muhtemelen eylüle sarkar o mevzu.
Yedek forvet bütçesiyle alakası yok diyebilirim ben de buna.
Abi psg bize altyapı oyuncusu kiralar mi acep u21 icin
ben 3 senedi gurbo alanında uzmanlaşıyorum o yüzden pek hakim degilim ama orhan uluca yeterli sşeyi der gibi@Yunus Abi kerem demirbay için ne düşünüyorsun
Abi genc bi amokachi alsaydık iyi olurduBizim alt yapı bitti şimdi PSG alt yapısına mı girdin
Zerre gerek yok bokunu cikarmamak lazimBurun kıvırmak yada şımarıklık olarak algılanmazsa sevinirim ama.
Erden Timur başkanımız prensi Alexis Sanchez için takipte sürpriz gelişme olabilir, geçen sezon gösterdiği performanstan çok memnunuz referans itibariyle.
Sesli güldüm.Bizim alt yapı bitti şimdi PSG alt yapısına mı girdin
o bütçe zanioloya gitti ama