- 3 Temmuz 2012
- 139.567
- 87.987
- 5.338
biz öyle algılamıyoruzNevzat Dindar: "Nelsson ayrılmayı düşünmüyor ve şu an kampta oldukça motive. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak istiyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz öyle algılamıyoruzNevzat Dindar: "Nelsson ayrılmayı düşünmüyor ve şu an kampta oldukça motive. Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmak istiyor."
Senin ismin artik DHKİlk benden duyun istedim angelino yarın geliyormuş hadi gözünuz aydın koftehorlar
Okan hoca 10 numarada istiyor onu sildin mi yavMuslera
Yerli Yedek Kaleci
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
(Dubois) - (Kaan A.) - Emin B. - (Kazımcan)
Torreira - Parades
(Berkan) - (Oliveira)
+(Kerem Demirbay)
Rashica - Zaniolo - Kerem
(Yunus A.) - (Mertens) - Barış
+(Morutan)
Icardi
(Bakambu)
Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Demirbay
Rashica Zaniolo Kerem
Icardi
Felaket iyi izlenim alıyorum inşallah gelir
Yok mevcut olanları yazdım ekstra gelecekleri eklemedim yarın bir gün Felix, Alexis Sanchez vs olursa öyle de yaparız.Okan hoca 10 numarada istiyor onu sildin mi yav
Yok yav bu adamı sevmemek istememek futbola ihanettirHeh böyle diyorsan ona okey ekstremi yok diyince o iki özellik büyük fark yaratan özellikler çünkü günümüzün futbolunda
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah kanks.Olympiakos maçlarını izlediğimde beğenmiştim son hâlini.James Rodriguez ve Marcelo tam olarak bitiktiler iyi ki o transferleri biz yapmadık..Felaket iyi izlenim alıyorum inşallah gelir
link verir misin?
yusuf gönderilir.Kerem demirbay yeni kuralda yerli sayilyosa,yusuf tekrar u21 kuralinda kalir
Gotum kalkmasin,bana ovgu dokunuyo kaganbaron zeren